PKK'nın Kaçırdığı 2 Kişi Serbest - Son Dakika
Güncel

PKK'nın Kaçırdığı 2 Kişi Serbest

PKK\'nın Kaçırdığı 2 Kişi Serbest

PKK, Mardin'de okuldan kaçırdığı 2 kişiyi dün serbest bıraktı.

31.10.2012 16:45  Güncelleme: 08:28

Nusaybin ilçesinde, görev yaptıkları okuldan teröristlerce kaçırılan müdür yardımcısı ve hizmetlinin serbest bırakıldığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde, Girmeli Beldesi Çok Programlı Lisesi'nden PKK'lılar tarafından kaçırılan Müdür Yardımcısı Mehmet Ali İnan ve hizmetli Sabahattin Doğan'ın, Bagok Dağı Üçköy mevkisinde serbest bırakıldığı bildirildi.

Müdür yardımcısı ve hizmetlinin, jandarma tarafından ifadeleri alınmak üzere Nusaybin'e getirildiği öğrenildi.

KAÇIRDIKTAN 1 GÜN SONRA BIRAKTILAR

Mardin'de bir müdür yardımcısı bir de okul hizmetlisini kaçıran terör örgütü PKK'lılar, 2 kişiyi dün serbest bıraktı. Önceki gün akşam saatlerinde Mardin'in Nusaybin İlçesi'ne bağlı Girmeli Beldesi'nde bulunan Girmeli Çok Programlı Lisesi'nde gelen terör örgütü PKK'lılar, silahlı bir grup PKK'lı terörist, Okul Müdürü Abdülselam Demir'i sormuşdu.

Müdür Demir'in okulda olmaması üzerine Müdür Yardımcısı Mehmet Ali İnan ve okulda hizmetli olarak görev yapan Sabahattin Doğan'ı yanlarına alan PKK'lılar kaçarak uzaklaştı.

Olayın haber verilmesinden sonra güvenlik güçleri PKK'lıların yakalanması amacıyla bölgede çalışma başlatmıştı.

Nusaybin ilçesinde, görev yaptıkları okuldan teröristlerce kaçırılan müdür yardımcısı ve hizmetlinin bugün serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel PKK'nın Kaçırdığı 2 Kişi Serbest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement