"Polisin Millet Sevgisi Çok Yüksektir" - Son Dakika
Güncel

"Polisin Millet Sevgisi Çok Yüksektir"

"Polisin Millet Sevgisi Çok Yüksektir"

Bakan Şahin, polis ve askerin milletin bağrından çıkan, mayası millet olan kurumlar olduğunu söyledi.

31.08.2011 17:00

Ordu'ya gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, polis ve askerin milletin bağrından çıkan, mayası millet olan kurumlar olduğunu söyleyerek, "Onların millet sevgisi, yurt sevgisi çok yüksek düzeydedir" dedi.

Bugün uçakla Ankara'dan Samsun Çarşamba Havaalanı'na gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin karayolu ile memleketi Ordu'ya geçti. Önce Ünye İlçesi'nde Ordu Valisi Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Albay İsmail Güzey, AK Parti Ordu milletvekilleri Mustafa Hamarat, İhsan Şener, Harun Çakır, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ve partililer tarafından karşılandı.

İlk ziyaretini Ünye Belediye Başkanlığı'na yapan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı'nın bir arada kutlanmasının coşkusunu yaşadıklarını belirterek, "Dünya'da Ramazan bayramı kutlandı ama Türkiye'de çifte bayram kutlanmış oldu.

Her iki bayram birbiriyle çok uyuştu, birbirine çok yakıştı. Özellikle Ankara'da, İstanbul'da da bu güzelliğin bu iki duyguyu iç içe bir homojen yapıda yoğunlaşmış bir duygu olarak, sevinç olarak yaşadık" diye konuştu.

Polis ve askerin milletin bağrından çıkan, mayası millet olan kurumlar olduğunu belirten İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, "Onların millet sevgisi, yurt sevgisi çok yüksek düzeydedir. Bunun karşılığını içlerinde olarak, yaşayarak, görerek ve inanarak açık bir şekilde ifade ediyorum" dedi.

Bakan Şahin, "İnanıyorum ki, iki bayramın aynı zamanda milletimizin kendi bağrından çıkarttığı bir ordu, millet olarak hep övündüğü güvenlik güçlerine, askerimize, polisimize bakışlarının da bir kez daha sevgiye, bir kez daha güvene dönüştüğünü hissediyorum. Nöbet tutan askerlerimiz, nöbet tutan polislerimiz, nöbet kulubesinin olduğu yerden gelip geçen insanlara, çocuklara karşı hep bir şefkat, hep bir hasret duygusuyla bakarlar" diye konuştu.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ünye Belediyesi'ndeki ziyaretinin ardından Ünye Belediyesi Kültür Merkezi'nde vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşma basına kapalı yapıldı. Bakan Şahin, Ünye'den sonra Ordu'nun Fatsa İlçesi'ne hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Polisin Millet Sevgisi Çok Yüksektir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement