Premium SPA Koleksiyonu ile Özel Anların Tadına Varın - Son Dakika
Güncel

Premium SPA Koleksiyonu ile Özel Anların Tadına Varın

Premium SPA Koleksiyonu ile Özel Anların Tadına Varın

Premium SPA Koleksiyonu, size evinizin konforunda uygulayabileceğiniz lüks bir SPA deneyimi sunuyor.

01.03.2014 16:18

Premium SPA Koleksiyonu, size evinizin konforunda uygulayabileceğiniz lüks bir SPA deneyimi sunuyor. Banyo ve Duş Jeli, Vücut Peelingi ile Vücut Kremi'nden oluşan bu özel koleksiyon, içeriğindeki beyaz çay aromasıyla size benzersiz bir SPA keyfi sunuyor…

Amway, yeni bir cilt ve bakımlı bir tene kavuşmak isteyenler için her sene olduğu gibi, bu yıl da farklı bir Premium SPA Koleksiyonu sunuyor. Asya'nın egzotik havasından ilham alan yeni koleksiyon, içeriğindeki beyaz çay aromasıyla hem cildinizi rahatlatarak nem, sıkılık ve ipeksi bir pürüzsüzlük sağlıyor hem de rahatlatıcı ve dengeleyici taptaze kokusuyla sizleri büyülüyor.

Şık bir ambalajda sunulan, Premium SPA Koleksiyonu; Rahatlatıcı – Nemlendirici Banyo ve Duş Jeli, Yenileyici ve Arındırıcı Vücut Peelingi ile Nemlendirici ve Canlandırıcı Vücut Kremi içeren 3'lü setten oluşuyor.

Rahatlatıcı – Nemlendirici Banyo ve Duş Jeli içeriğindeki E vitamini zengin şeftali yağı ile cildinizi ipeksi ve yumuşak bir hale getirirken Yenileyici ve Arındırıcı Vücut Peelingi, Jojoba esteri içeriğiyle cildinizi nazikçe ovalayarak canlandırıyor, kan akışını hızlandırıyor ve doğal ışıltısını geri kazandırıyor. Evdeki SPA keyfinizi tamamlayan Nemlendirici ve Canlandırıcı Vücut Kremi ise shea yağı ve badem yağı ile cildinizi besleyerek hem yatışmasını hem de korunmasını sağlayarak cilt renginizin düzelmesine yardımcı oluyor.

Kendinize bir iyilik yapıp yenilenme ve tazelenmenin keyfini çıkartmak istiyorsanız büyüleyici beyaz çay kokusuna sahip yeni Premium SPA Koleksiyonu, sizleri bekliyor…

ARTISTRY™ Premium SPA Koleksiyonu: 144 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Premium SPA Koleksiyonu ile Özel Anların Tadına Varın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement