Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara'nın Vefatı Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara'nın Vefatı Açıklaması

Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara\'nın Vefatı Açıklaması

Türk Kızılayı, Türk Kızılayı Genel Başkan Başdanışmanı ve Türk Kızılayı gönüllüsü Prof.Dr.Ahmet Mete Işıkara'yı kaybetmenin derin üzüntüsü içinde olunduğunu bildirdi.

21.01.2013 22:11

Türk Kızılayı, Türk Kızılayı Genel Başkan Başdanışmanı ve Türk Kızılayı gönüllüsü Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara'yı kaybetmenin derin üzüntüsü içinde olunduğunu bildirdi.

Türk Kızılayı'ndan yapılan açıklamada, solunum yetmezliği nedeniyle 44 gündür Medicalpark Göztepe Hastanesinde tedavi gören Işıkara'nın saat 13.25 ve 13.45'te iki kez kalbinin durduğu belirtildi. masajla kalbi yeniden çalıştırılan Işıkara'nın müdahalelere rağmen 18.50'de hayatını kaybettiği hatırlatıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Yediden yetmişe tüm Türkiye'nin, özellikle çocukların 'deprem dede' olarak gönlünde taht kuran Işıkara, Türk Kızılayı'nın 'Toplum Liderlerini Teşkilatlandırma Projesi ve Kızılay Kardeş Kulübü Kumbarası Projesi' kapsamında Türkiye'yi il il dolaşarak halkı ve öğrencileri afetler konusunda bilinçlendiriyordu.

Türk Kızılayı camiası olarak Genel Başkan Başdanışmanı ve Türk Kızılayı gönüllüsü değerli bilim insanı Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara'yı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisinde olduğumuz belirterek kendisine yüce Allah'tan rahmet ailesine ve tüm Kızılaycılara başsağlığı ve sabır dileriz." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara'nın Vefatı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement