PTT 1. Lig'de Kart Fiyaskosu - Son Dakika
Güncel

PTT 1. Lig'de Kart Fiyaskosu

PTT 1. Lig\'de Kart Fiyaskosu

PTT 1. Lig'de sezonun ilk yarısında tam anlamıyla kart fiyaskosu yaşandı ve grupta kırmızı kart görmeyen takım kalmadı.

31.12.2015 11:14

PTT 1. Lig'de oynanan 153 karşılaşmada toplam 767 sarı kart ve 54 kırmızı kart çıktı. PTT 1.Lig'de mücadele eden ve ligi 17 puanla 16'ncı sırada bitiren Şanlıurfaspor ise ligin ilk yarısında 41 sarı ve 2 kırmızı kart gördü.

LİDER KAYSERİ ERCİYESPOR OLDU

Ligin ilk yarısında en çok sarı kart gören takım Süper Lig'den bu sene bir alt lige düşen Kayseri Erciyesspor oldu. Kayseri temsilcisi ilk yarıda 54 sarı kart gördü. Erciyesspor'u 52 kartla Antalya Alanyaspor takip ederken, Giresunspor ve Göztepe ise 48'er sarı kart gören takımlar oldu.
PTT 1.Lig'de en çok sarı kart yiyen oyuncu Göztepe'den Gasso olurken, onu 7'şer sarı kartla Adanaspor'dan Foguingo, Kayseri Erciyesspor'dan Emre Toraman ve Kardemir Karabükspor'dan Simon Zence takip etti.

TÜM TAKIMLAR KIRMIZI KART GÖRDÜ

PTT 1. Lig'de ilk yarıda kart görmeyen takım kalmadı. Kardemir Karabükspor, Adanaspor, Yeni Malatyaspor, Kayseri Erciyesspor ligde 5 kırmızı kart gören takımlar olurken, onları 4'er kırmızı kartla 1461 Trabzon, Karşıyaka, Vartaş Elazığspor ve Gaziantep BBSK takip etti. Bu takımların arkasından ise 3'er kırmızı kartla Alanyaspor ve Göztepe yer aldı.
En çok kırmızı kart gören oyuncular ise; Kayseri Erciyesspor'dan Bilal Kılıç, Yeni Malatyaspor'dan Koray Şanlı ve Kardemir Karabükspor'dan İsmail Dinler oldu. Bu futbolcular 2'şer kırmızı kart gördü.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel PTT 1. Lig'de Kart Fiyaskosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement