Ramazan Bayramı Tatilinde İstanbul-İzmir Otoyolu'nda Hareketlilik Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Ramazan Bayramı Tatilinde İstanbul-İzmir Otoyolu'nda Hareketlilik Devam Ediyor

Ramazan Bayramı Tatilinde İstanbul-İzmir Otoyolu\'nda Hareketlilik Devam Ediyor

Ramazan Bayramı tatili nedeniyle İstanbul-İzmir Otoyolu'nda hareketlilik sürüyor. Tatilcilerin Marmara Bölgesi'nin güneyi ve Ege Bölgesi'nden İstanbul ve çevre illere araçlarıyla hareket etmesi, otoyolda yoğunluğa neden oluyor. Özellikle Osmangazi Köprüsü'ne gidişte Yalova ve Bursa güzergahlarında zaman zaman yoğunluk artarken, Batı gişelerinde araç kuyrukları oluşuyor. Trafik ekipleri, tatilde köprü, otoyol ve kara yollarında olumsuzluk yaşanmaması için güvenlik önlemlerini artırarak sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuyor.

13.04.2024 17:57  Güncelleme: 17:59

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla İstanbul- İzmir Otoyolu'nda başlayan hareketlilik sürüyor.

Marmara Bölgesi'nin güneyi ve Ege Bölgesi'nden İstanbul ve çevre illere araçlarıyla hareket eden tatilciler otoyolda hareketlilik oluşturuyor.

Osmangazi Köprüsü'ne gidişte otoyolun Yalova ve Bursa'daki güzergahlarında zaman zaman yoğunluk artarken Batı gişelerinde araç kuyruğu gözleniyor.

İstanbul'a doğru seyreden araçlar nedeniyle otoyoldaki diğer gişelerde de kalabalık oluşuyor.

Tatilde köprü, otoyol ve kara yollarında olumsuzluk yaşanmaması için güvenlik önlemlerini artıran trafik ekipleri, sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulunuyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ramazan Bayramı Tatilinde İstanbul-İzmir Otoyolu'nda Hareketlilik Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement