Rektör Aslan'a Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Güncel

Rektör Aslan'a Coşkulu Karşılama

Rektör Aslan\'a Coşkulu Karşılama

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörlüğü'ne ikinci kez atanan Prof. Dr. İrfan Aslan, çok sayıda akademisyen ve idari personel tarafından karşılandı.

10.09.2012 13:25  Güncelleme: 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörlüğü'ne Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından ikinci kez atanan Prof. Dr. İrfan Aslan, çok sayıda akademisyen ve idari personel tarafından karşılandı. Prof. Dr. Aslan, yeni dönemde üniversiteyi dünya üniversiteleri seviyesine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, kent girişinde uzun bir konvoy eşliğinde karşılandı ve yerleşkeye geldi. 'Sayın Rektörümüz üniversitemize yeniden hoşgeldiniz' pankartıyla karşılanan Prof. Dr. Aslan'a çiçek verildi.

Yüzlerce kişi ile tek tek tokalaşan Prof. Dr. Aslan, "Bir trende bir lokomotif olur ama asıl yükü taşıyan vagonlardır. Burası benim değil, akademisyenlerin, idari personelin ve değerli Ağrı halkının eseridir. Eğer bir üniversite ya da devlet kurumu şehirle, halkla barışık değilse beklenilen başarıyı gösteremez. Bu dönem, Allah nasip ederse üniversitemizi akademik olarak dünya üniversiteleri seviyesine çıkarmak istiyoruz. Bundan sonra inanıyorum ki üniversitemiz dünyada parmakla gösterilen uluslararası bir üniversite olacaktır. İbrahim Çeçen Üniversitesi Ağrı'nın ve bölgenin kalkınmasına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çok ciddi katkılar sağlayacaktır" diye konuştu. - Ağrı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rektör Aslan'a Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement