Rozetler Karabalık Ailesi'nden - Son Dakika
Güncel

Rozetler Karabalık Ailesi'nden

Rozetler Karabalık Ailesi\'nden

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık eşi Nurten Karabalık ile katıldığı Ataşehir Mahallesi'ndeki ev toplantısında değişik siyasi partilere mensup 20 kişiye daha Ak Parti rozeti taktılar.

17.12.2013 14:31

Ataşehir Mahallesi'nde yeni seçmen ve üyelere ulaşmak amacıyla Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen ev toplantısına eşi Nurten Karabalık ile birlikte katılan Başkan Şükrü Karabalık'a, meclis üyesi Orhan Akyüz ve Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Arge Başkanı Nurdan Köksal da eşlik etti.

Katıldığı her platformda Kartepe'de yaşanan değişim ve gelişimi gözler önüne seren yakalanan istikrarın devamı için destek isteyen Başkan Karabalık'ın çağrısına iştirak eden değişik siyasi partilere mensup kişiler Ak Parti'ye teveccüh göstermeye devam ediyor. Metin ve Bahriye Cambaz çiftinin evindeki sohbet toplantısında Başkan Karabalık'ın başarılı performansından etkilenen 20 kişi daha Ak Parti çatısı altına girdi.

Ak Parti ailesine katılanlara rozetlerini Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve eşi Nurten Karabalık hoş geldiniz diyerek taktı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rozetler Karabalık Ailesi'nden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement