Russell Brand'dan İstanbul'a Özel Şov! - Son Dakika
Güncel

Russell Brand'dan İstanbul'a Özel Şov!

Russell Brand\'dan İstanbul\'a Özel Şov!

İngiliz komedyen Russell Brand, İstanbul'a özel şovuyla 23 Kasım'da Maslak TİM Show Center'da tüm izleyicileri kahkahalara boğacak.

21.11.2013 08:57  Güncelleme: 09:51

Gülmekten kırıp geçiren stand-up şovu 'Messiah Complex, World Tour 2013' ile 11 yıl sonra ilk kez Türkiye'ye gelecek olan Russell Brand, İstanbul'daki deneyimlerini, başından geçen komik olayları ve İstanbul'daki insanlar manzaralarını özellikle konu alacağı, Türkiye'ye özgü bölümler ile nefes kesici, çok özel bir şov sunacak. Türkiye çok sevdiğini de söyleyen Brand, "2002 yılında bir film çekimi için geldiğim Türkiye'de çok keyifli vakit geçirdim, buradan çok keyif aldım. Tekrardan Türkiye'ye geleceğim için çok heyecanlıyım. Bu benim için çok mühim bir gösteri." dedi.

'Messiah Complex, World Tour 2013' ile ilk kez dünya duruna çıkan komedyen, ilgi çekici ve sansasyon yaratan hayatından kesitlerin yanı sıra taklitleriyle de çok güldürecek.

Dünya Turnesine Haziran ayında Chicago'da başlayan Russell Brand, Dusseldorf, Frankfurt, Amsterdam, Dublin, Belfast, Johannesburg ve Cape Town'un ardından 23 Kasım'da Maslak TİM Show Center'da seyirci ile buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Russell Brand'dan İstanbul'a Özel Şov! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement