Sakine Cansız'ın Şüpheli Ölümü - Son Dakika
Güncel

Sakine Cansız'ın Şüpheli Ölümü

Sakine Cansız\'ın Şüpheli Ölümü

PKK'lı Sakine Cansız, Fidan Doğan ve Leyla Söylemez cinayetlerinde yeni gelişme.

15.06.2013 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dergi, cinayet zanlısı Ömer Güney'in gözaltında bulunduğu 20 Ocak tarihinde, Fransız polisine İran'dan geldiği düşünülen bir e postaya dair detaylara yer verdi.

ÖMER GÜNEY TÜRK AJANI

İddiaya göre e- postada, Almanya'da yaşadığını belirten bir kişi Güney'in Türk ajanı olduğunu yazdı. Ayrıca Güney'in PKK yöneticilerini öldürme emrini Türk istihbaratından aldığını iddia etti. Polisin adresi araştırması üzerine e postanın İran'dan geldiği tespit edildi. Makalede, 9 Ocak tarihinde cinayete kurban giden Cansız'ın günlüğünden detaylara da yer verildi. Cansız'ın Eylül 2012'de günlüğüne, "Bu defteri her çıkardığımda benim ruhum ve vücudum o görkemli dağlara gidiyor" yazdığı görüldü.

DUYGUSAL YAKINLIK

Dergi ayrıca Fransız polisine yakın kaynaklara dayandırarak Güney'in, kurbanlardan Şaylemez'e karşı duygusal yakınlık hissettiğini yazdı. Güney'in cinayetleri tek başına gerçekleştirmemiş olabileceğine dikkat çeken dergi, katil zanlısının Fransız polisine verdiği ifadelere de değindi. Sorguda Güney, "Hayatta sahip olmak istediğim üç şey, bir araba, bir eş ve bir silah. Masumum. Onları ben öldürmedim. Öldüklerini öğrendiğimde şoke oldum. Leyla çok güzeldi. İsmi de çok güzel. Arapça ve Türkçe'de aşk anlamına geliyor. Bana 'evet' deseydi, ben de derdim" dediği öne sürüldü. Dergi ise, 'olayın karşılıksız aşk cinayeti olması halinde neden üç kadın birden öldürüldü' diye sordu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sakine Cansız'ın Şüpheli Ölümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement