Şampiyon Sporcular Vali Karaloğlu’nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Şampiyon Sporcular Vali Karaloğlu’nu Ziyaret Etti

Şampiyon Sporcular Vali Karaloğlu’nu Ziyaret Etti

Bu Yıl Katıldıkları Ulusal Ve Uluslar Arası Müsabakalarda Önemli Başarılar Elde Eden Erciş İl Özel İdaresi Atletizm Takımı Van Valisi Münir Karaloğlu'nu Ziyaret Etti.

27.12.2010 18:35  Güncelleme: 18:36

Bu yıl katıldıkları ulusal ve uluslar arası müsabakalarda önemli başarılar elde eden erciş il özel idaresi atletizm takımı van valisi münir karaloğlu'nu ziyaret etti.

Kulüp Antrenörü İzzet Batmaz ve sporcuları Valilik toplantı salonunda kabul eden Vali Karaloğlu, sporcuların elde ettiği başarılardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sporculardan tek isteğinin çok çalışmaları ve yarışmalarda başarı sağlamaları olduğunu ifade eden Karaloğlu, her türlü desteğin sağlanacağı sözünü verdi. Sporun atasının atletizm olduğunu, bölgenin de coğrafi şartlarının buna müsait olduğunu belirten Karaloğlu "Bölgenin rakımının yüksek olması sebebiyle hem insan yapısı bakımından, hem coğrafi olarak spora elverişli bir yer. Özellikle de atletizme daha da elverişli.

Sporcular yaşadığımız coğrafyada antrenman için buraya geliyorlar. Ama siz zaten burada yaşıyorsunuz. Öyle de bir avantajınız var. Onun için bunu iyi değerlendirirseniz, başarılı olmamak için hiçbir neden yok. Biz sizlere her türlü desteği vereceğiz. Bugüne kadar bir şeyler yapılmış, eksiklikler var onları da tamamlayacağız. Yeter ki sizler çalışmaya devam edin" diye konuştu.

Atletizm Antrenörü İzzet Batmaz'da kendilerini kabul ederek sorunlarını dinleyen Vali Münir Karaloğlu'na teşekkür ederek şunları kaydetti: "Malzeme yardımı dışında herhangi bir sorunumuz yok. Bu yıl gittiğimiz tüm il dışı yarışmalarına uçakla seyahat ederek, en iyi otellerde konakladık. Malzeme eksiği ile birlikte antrenmana gidip gelmek için de bir araç tahsisi yapılırsa mutlu oluruz. Bize destek verenleri ulusal ve uluslar arası yarışmalarda mahçup etmeyeceğiz"

Yardımcısı Murat Uzunparmak'a talimat veren Karaloğlu, Erciş İlçe Kaymakamı ile birlikte sporcuların ihtiyaçların giderilmesi için bir çalışma yapmasını ve gelişmelerden de kendisine bilgi verilmesini Sıcak bir ortamda geçen kabul sonrası Vali Karaloğlu, sporcularla birlikte ziyaret anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sporcuların Başarı Grafiği

İtalya'nın Torino kentinde yapılan Dünya Dağ Koşusu'nda 4.500 metrede milli takım adına koşun Zeynep Atalay ikinci olurken Türk Mili Takımı'da bu yarışmada takım halinde Dünya Şampiyonu oldu. Yine Atalay Bulgaristan'ın Tekeven kentinde yapılan Balkan Genç Kızlar Atletizm Şampiyonası'nda 6.000 metre de Balkan İkincisi, Türk Milli Takımı da bu şampiyonada takım halinde birinci oldu.

Bahar Atalay, 19997-98 doğum kategorisinde 1.500 metre Atletizmi Geliştirme Projesi'nde Türkiye 1'ncisi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ilköğretim okullar arası yarışmada ise yine Türkiye 1'ncisi, GAP sporları yarışmasında Türkiye 1'ncisi oldu. Melike Ömür ise Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamında 1999-2000 doğumlu sporcular arasında yapılan 1.500 metre yarışmasında Türkiye birincisi, ilköğretim okullar arası yarışmasın da ise Türkiye 2'ncisi oldu.

2.000 metre erkeklerde ise Rıdvan Yılmaz, Atletizmi Geliştirme Projesi yarışmasında Türkiye 2'ncisi oldu. Sporcuların elde ettikleri başarıların ardından Zeynep Atalay, Bahar Atalay, Melike Ömür, Cansu Turalı ve Rıdvan Yılmaz, İngiltere'nin başkenti Londra'da yapılacak 2012 Olimpiyatları için milli takım kadrosuna çağrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyon Sporcular Vali Karaloğlu’nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement