Samsun Büro Memur-Sen Terme'de Üyelerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Samsun Büro Memur-Sen Terme'de Üyelerini Ziyaret Etti

Samsun Büro Memur-Sen Terme\'de Üyelerini Ziyaret Etti

Mustafa Karabiber ve Samsun Büro Memur-Sen Şube Mali Sekreteri Osman Çırak ile birlikte Terme İlçesindeki üyelerini, iş yerlerinde ziyaret etti.

17.07.2013 10:43  Güncelleme: 10:49

Samsun Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa KARABİBER ve Samsun Büro Memur-Sen Şube Mali Sekreteri Osman ÇIRAK ile birlikte Terme İlçesindeki üyelerini, Büro Memur-Sen Terme İlçe Başkanı Şükrü ÇENGİ'nin katılımı ile iş yerlerinde ziyaret etti.

Karabiber, İlçelerimizdeki üyelerimizin sorunları ile yakından ilgilendiklerini, üyelerin istek ve şikayetlerinin yerinde tespit etmek amacı ile ilçe ziyaretlerine başladıklarını, hak mücadelesinde ile sosyal ve kültürel sendikacılıkta neler planladıklarını üyelere tek tek anlatarak önümüzdeki dönem planlarının üyelerin istekleri doğrultusunda devam edeceğini, şube yönetim kuruluna, İnternet üzerinden Sendikamızın www.samsunburomemursen.org.tr adresinden iletişim linki kullanılarak mesaj gönderilebileceğini. Terme ilçesinde, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, Malmüdürlüğü ve Vergi Dairesi Müdürlüğündeki çalışan üyelere izah edildiğini. İlçe ziyaretlerinin ve iş yeri ziyaretlerinin daha sıklıkta yapılarak ilçelerimizdeki üyelerin sorunlarının yakından incelenip, çözümü noktasında gereken hassasiyetin gösterileceğini söyledi.

ÇENGİ, Samsun Büro Memur-Sen Şube yönetimin ilçelerini ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek, yeni gelişmelerden haberlerinin olması açısından önemli olduğunu, üyelerin ziyaret nedeni ile duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilçe ziyaretlerinin daha sık yapılması ve ilçedeki üyelerin Yönetim kurulu tarafından bilgilendirilmesinin ve sorunlarının dinlenmesinin önemini belirti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Samsun Büro Memur-Sen Terme'de Üyelerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement