AK Partili Vekilin Oğlu Eyyüpoğlu: Haber Asılsız - Son Dakika
Güncel

AK Partili Vekilin Oğlu Eyyüpoğlu: Haber Asılsız

AK Partili Vekilin Oğlu Eyyüpoğlu: Haber Asılsız

AK Parti'li Seyit Eyyüpoğlu'nun oğlu Abdurrahman Eyyüpoğlu, hakkında çıkan ihalesiz elektrik dağıtım işi aldığı yönündeki haberin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

23.12.2014 18:34  Güncelleme: 20:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu'nun oğlu Abdurrahman Eyyüpoğlu, hakkında çıkan ihalesiz elektrik dağıtım işi aldığı yönündeki haberin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

2 eşli, 18 çocuk ve 67 torun dedesi AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu'nun en büyük oğlu olan Abdurrahman Eyyüpoğlu, dün bir gazetede kendisiyle ilgili '3 milyonluk ballı ihale' başlıklı haberle ilgili basın toplantısı düzenleyerek, iddiaların gerçek dışı olduğunu söyledi. Seçim yaklaştığı için ailesine çamur atılmaya çalışıldığını savunan Eyyüpğlu, "Bu haber, asılsız bir haberdir. Seçim yaklaştığı için siyasette atılan bir çamurdur. Çamur at izi kalsın bir haberdir. Bu işi biz yıllardır yapıyoruz. Her yıl ihaleler yenileniyor. Yenilendiği zaman organize sanayi ve sanayiciler bütün bu elektrik satan firmalardan fiyat ve teklif alıyor. Bizde yasal prosedür çerçevesinde teklifimizi veriyoruz. En düşük teklif kimin ise ihale ona veriyor. Bunlar diyorlar ki teklifsiz ihalesiz direk verdi. Yok öyle bir şey bu yıl 14 tane firma teklif verdi. Bu 14 firma arasında biri de bizdik. En uygun teklifi veren biz olduğumuz için ihaleyi bize verdiler. Bizim ela gözümüze aşık değiller. Buradakiler cahil insanlar değiller ki sanayiciler kim bir kuruş fazla indirim yaparsa ona verir. Bu mektubu gönderenler ben diyorum bizim siyasi rakiplerimizden biridir" dedi.

Eyyüpoğlu, hakkında çıkan haberlerle ilgili suç duyurusunda bulunduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Burada Seyit Eyyüpoğlu'nun belli bir gücü, belli bir oy potansiyeli ve belli bir seveni var. O sevenleri soğutmak ve onun siyasetini yıpratmak için bu çamura başvurdular. Biz onu görüyoruz. Son günlerde benim milletvekili olacağım yönünde söylentiler çıkmaya başladı. Babam var iken biz öyle bir şey düşünmüyoruz. Babam ne zaman derse ki biz yokuz o zaman da partide uygun görürse 'Hay hay' deriz. Ama şimdilik öyle bir şey yok babam halen milletvekilliğini devam ediyor. Türkiye genelinde bizim bin 700 müşterimiz var. Biz 20 yıllık bir şirketiz lisansımız bulunmaktadır. Biz öyle bahsedilen gibi elektriği devletten alıp satmıyoruz. Bizim kendi üretim firmalarımız vardır. Bu konuyla ilgili olarak yasal süreç başlattık söz konusu habere de suç duyurusunda bulunduk."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Partili Vekilin Oğlu Eyyüpoğlu: Haber Asılsız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement