Şanlıurfa Cezaevi'ne Gelen Cenaze Aracı Korkuttu (3) - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa Cezaevi'ne Gelen Cenaze Aracı Korkuttu (3)

Şanlıurfa Cezaevi\'ne Gelen Cenaze Aracı Korkuttu (3)

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu ve bazı bürokratlar ile birlikte, cezaevinde çıkan yangında yaşamını yitirenlerin yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

20.06.2012 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa CEZAEVİ'NE GELEN CENAZE ARACI KORKUTTU (3)

VALİ VE MİLLETVEKİLİ'NDEN ÖLENLERİN YAKINLARINA TAZİYE ZİYARETİ

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu ve bazı bürokratlar ile birlikte, cezaevinde çıkan yangında yaşamını yitirenlerin yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. Vali Güvenç ve beraberindekiler, öğle saatlerinde yangında ölen tutuklulardan Şükrü Üldez ve Mehmet Satış'ın ailelerini ziyaret etti. Yangında yaşamını yitiren 2 tutuklunun yakınlarına taziye dileklerini ileten Vali Güvenç ve Milletvekili Eyyüpoğlu, olaydan duyduğu üzüntüyü anlatıp, sabır dileğinde bulundu.

4 ARAÇ DAHA NAKİL YOLUNA ÇIKTI

Öğle saatlerinde hareket eden 5 aracın ardından bu kez 4 cezaevi nakil aracı, tutuklu ve hükümlülerin nakil işlemini gerçekleştirdi. Polisin eşlik ettiği cezaevi nakil araçlarının cezaevinden ayrılmasıyla, bugün nakledilen tutuklu ve hükümlü sayısının 94 olduğu bildirildi. Öte yandan bugüne kadar süren nakil işleminde Şanlıurfa Cezaevi'nden farklı illere gönderilen tutuklu ve hükümlü sayısının 320'ye ulaştığı öğrenildi.

YENİ MÜDÜR BELLİ OLDU

Olaylı cezaevinden Samsun'a tayini çıkan Cezaevi Müdürü Akif Bakkal'ın yerine, Antalya E Tipi Cezaevi Müdürü olarak görev yapan Ergun Dinç'in atandığı öğrenildi. Dinç'in önümüzdeki günlerde Şanlıurfa'ya gelerek görevine başlayacağı kaydedildi.

DHA(HK/AAA) - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa Cezaevi'ne Gelen Cenaze Aracı Korkuttu (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement