Şeffaf Yönetim Anlayışıyla Hizmete Devam - Son Dakika
Güncel

Şeffaf Yönetim Anlayışıyla Hizmete Devam

Şeffaf Yönetim Anlayışıyla Hizmete Devam

Recep Altepe, tarihinden turizmine kadar birçok özelliği bünyesinde bulunduran Bursa'nın güçlü ve çok şanslı bir şehir olduğunu söyledi.

07.05.2014 09:44

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tarihten turizme, yeşilden kültürel mirasa kadar pek çok değeri bir arada bulunduran Bursa'nın her geçen gün daha da değerlendiğini söyledi.

Bursa'da ikinci kez Büyükşehir Belediye Başkanı seçilerek, halkın huzuru ve mutluluğu için çalışmalarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye tebrik ziyaretleri sürüyor. Başkan Altepe, Bursa Defterdarı Hidayet Mat, Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Harun Akın ve Yusuf Dündar ile Mudanya İlçesi Yörük Ali, Eşkel, Göynüklü ve Ülkü Köyü muhtarlarını BURULAŞ'taki makamında ağırladı.

"Bursa'nın hedefi büyük"

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın tarihinden turizmine kadar birçok özelliği bünyesinde bulunduran özel bir kent olduğunu söyledi. Bursa'nın her geçen gün daha da değerlendiğini ifade eden Başkan Altepe, "Bursa'da yeni bir dönem başladı. Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı'nın yeniden göreve gelmesi, Bursa için bir şans. Bursa'nın marka bir dünya kenti olmak gibi büyük bir hedefi var. Bunun için önce belediyecilikte marka olmak önemli. Tüm sivil toplum kuruluşları ile birlikte bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da şeffaf ve katılımcı yönetim tarzıyla, Bursa'nın geleceğine katkı koymak için çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Altepe, kent için fikir üreten herkesin desteğini beklediklerini de ifade ederek, "Bursa, güzel bir yere geldi. Son 5 yılda en çok konuşulan belediye olduk" dedi.

Altepe, yeni dönemde kırsal kalkınma, tarım ve hayvancılık, sahiller, doğal güzellikler, Uludağ, İznik gibi dünya markası değerlerin zaman kaybetmeden öne çıkarılacağını sözlerine ekledi. TÜGİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Onur, dernek adına Başkan Altepe'ye özel bir tablo armağan etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şeffaf Yönetim Anlayışıyla Hizmete Devam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement