Şehir'de Çocuk Gelişim Günleri - Son Dakika
Güncel

Şehir'de Çocuk Gelişim Günleri

Şehir\'de Çocuk Gelişim Günleri

Şehir Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişim Bölümü ve Yaşam Boyu Öğrenim Merkezi tarafından 'Çocuk Gelişim Günleri' adı altında bir etkinlik düzenlenecek.

03.04.2017 12:22

7 Nisan'da gerçekleşecek olan etkinlik kapsamında katılımcılar, çocuk gelişimi, çocuk psikolojisi, çocuk beslenmesi, tuvalet eğitimi, problem davranışlarla baş etme yolları ve gelişimsel değerlendirme gibi konularda merak ettiği sorulara cevap bulabilecek.

İstanbul Şehir Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişim Bölümü ve Yaşam Boyu Öğrenim Merkezi işbirliğiyle genç ebeveynler ve çocuk sahibi olmayı planlayan çiftler için 'Çocuk Gelişimi Günleri' adlı bir etkinlik düzenleniyor. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan etkinliğin gelenekselleştirilmesi planlanıyor.

Gelenekselleştirilmesi planlanan etkinlikte katılımcılara çocukların erken çocukluk dönemi olarak da adlandırılan ve doğumundan ilköğretime kadar geçen süreçte çocukların eğitimine ilişkin merak edilenler anlatılacak. İstanbul Şehir Üniversitesi Doğu Kampüsü Konferans Salonu'nda yapılacak etkinlik 7 Nisan Cuma günü 10.00 - 16.00 saatleri arasında olacak ve üç oturumdan oluşacak. Etkinliğin ilk oturumunda 'Beslenme ve Tuvalet Eğitimi' konusunda çocuk gelişimi ve ebeveyn davranışları üzerine çok sayıda kitabı bulunan Prof. Dr. Adnan Kulaksızoğlu söz alacak. Çocuk eğitimi ve eğitim psikolojisi üzerine çalışmalarıyla tanınan Prof. Dr. Ramazan Arı etkinliğin ikinci oturumunda 'Çocuklarda Problem Davranışlarla Baş Etme Yolları'nı anlatırken son oturumda ise aile çocuk ilişkileri ve aile kavramının sosyolojisi üzerine çalışmalar yürüten Doç. Dr. Müdriye Yıldız Bıçakçı 'Gelişimsel Değerlendirme' konusunda çalışma ve tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehir'de Çocuk Gelişim Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement