Şehit Akar'ın Cenazesi Samsun'da - Son Dakika
Güncel

Şehit Akar'ın Cenazesi Samsun'da

Şehit Akar\'ın Cenazesi Samsun\'da

Tunceli'de şehit olan jandarma komando er Mustafa Akar'ın cenazesi memleketine getirildi.

23.09.2012 20:28  Güncelleme: 08:29

Tunceli'de PKK'lı teröristlerin karakola yaptıkları saldırıda şehit olan jandarma komando er Mustafa Akar'ın cenazesi memleketi Samsun'a getirildi.

Askeri uçakla Samsun'un Çarşamba Havalanına getirilen cenazeyi Samsun valisi Hüseyin aksoy, Garnizon komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Büyükşehir Belediyesi Yusuf Ziya Yılmaz, kağıt toplayarak geçimini asğlayan şehitin öz babası Hayri Akar, şehit annesi Semiha Sarıoğlu, şehidin üvey babası Celal Sarıoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile askeri erkan katıldı.

Uçaktan indirilen şehidin cenazesi askerler tarafından cenaze aracına taşınırken acı haberi aldıktan sonra rahatsızlanan ve törene tekerlekli sandalye ile katılan şehit annesi Yavrum bana böyle mi söz vermiştin Böyle mi gelecektin kuzum diyerek ağladı. Fenelaşan şehit annesine 112 acil servis görevlileri ambulansta müdehale etti.

Şehit jandarma komando er Mustafa Akar'ın cenazesi daha sonra Ayvacık İlçesi'ne götürüldü. Şehidin cenazesinin bu gece Ayvacık İlçe Devlet Hastanesi morgunda kalacağı ve yarın öğle namazından sonra kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Akar'ın Cenazesi Samsun'da - Son Dakika


Advertisement