Şehit Ateşi İzmit'e Düştü (2) - Son Dakika
Güncel

Şehit Ateşi İzmit'e Düştü (2)

Şehit Ateşi İzmit\'e Düştü (2)

Şehit ER TRABZON'DA TOPRAGA VERİLECEKHatay'ın Samandağ İlçesi'nde patlayıcı tuzaklanan filikanın infilak etmesiyle şehit olan 23 yaşındaki er Alper Al'ın cenazesi, yarın memleketi Trabzon'un Şalpazarı İlçesi'nde ikindi namazında son yolculuğuna uğurlanacak.

22.05.2016 17:36

Şehit ER TRABZON'DA TOPRAGA VERİLECEK

Hatay'ın Samandağ İlçesi'nde patlayıcı tuzaklanan filikanın infilak etmesiyle şehit olan 23 yaşındaki er Alper Al'ın cenazesi, yarın memleketi Trabzon'un Şalpazarı İlçesi'nde ikindi namazında son yolculuğuna uğurlanacak. İzmit'te oturan Al Ailesi, akşam saatlerinde cenaze için Trabzon'a gitti.

Acı haberi alan aile yasa boğulurken, 4 çocuklu Al Ailesi'nin en küçüğü olan Alper Al'ın ağabeyi Utku Al'ın da jandarma yüzbaşı olarak Ankara'da görev yaptığı öğrenildi. Gözyaşları arasında dün akşam oğluyla görüştüğünü söyleyen baba Mehmet Al, "Vatan millet sağolsın. Akşam saat 22.00'da görüştük sabah haberini aldık. 23 yaşındaki bebeğimi uğurladım. Annem, babam ve sülalemizin yüzde yetmişi Trabzon'da. Oraya gitmemiz gerekiyor. Akşam kandilimizi kutladı ve arkadaşlarıyla namaza gideceğini söyledi. Sabah saat 06.00'da seyre gideceğini söylemişti. İhbar gelmiş ve cesedi kancayla çekerken bomba düzeneği koymuşlar. İnfilak ediyor yanındaki arkadaşı da yaralanıyor. Yüzbaşı ile görüştüm cenazeyi bu akşam Trabzon'a göndermeye çalışacağını söyledi. Yarın ikindi namazında Trabzon'da defnedeceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Ateşi İzmit'e Düştü (2) - Son Dakika


Advertisement