Şehit Özbek'in cenazesi, memleketi Niğde'ye uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Özbek'in cenazesi, memleketi Niğde'ye uğurlandı

SURİYE'de silah kazasında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Onur Özbek'in (25) cenazesi, Kilis'teki törenin ardından memleketi Niğde'ye gönderildi.

06.11.2023 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1) ŞEHİT PİYADE SÖZLEŞMELİ ER ÖZBEK, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

SURİYE'de, Zeytin Dalı Harekat bölgesindeki bir üs bölgesinde meydana gelen silah kazasında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Onur Özbek'in (25) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Onur Özbek'in cenazesi, Kilis'te düzenlenen törenin ardından memleketi Niğde'nin Yıldıztepe beldesine getirildi. Be kar olan şehit Özbek için Yıldıztepe Beldesi Camisi'nde tören düzenlendi. Törene şehidin ailesi, yakınları, Niğde Valisi Cahit Çelik, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar, milletvekilleri, Belediye Başkanı Emrah Özdemir ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ANNESİ INI ÖPÜP, GÖZYAŞI DÖKTÜ

Tören sırasında şehidin annesi Şerife Özbek, oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılıp, fotoğrafını öperek uzun süre gözyaşı döktü. Şehidin babası Mustafa Özbek, kardeşleri ve diğer yakınları da tabutuna sarılıp ağladı. Şehidin cenazesi, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası dualarla belde mezarlığında toprağa verildi.

Şehit Özbek\'in cenazesi, memleketi Niğde\'ye uğurlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Özbek'in cenazesi, memleketi Niğde'ye uğurlandı - Son Dakika


Advertisement