Şehit Piyade Er Kaçmaz'ın Cenazesi Memleketine Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Piyade Er Kaçmaz'ın Cenazesi Memleketine Gönderildi

Şehit Piyade Er Kaçmaz\'ın Cenazesi Memleketine Gönderildi

Iğdır'da, askeri aracın kaza yapması sonucu şehit olan 3 askerden Piyade Er Ahmet Kaçmaz'ın cenazesi memleketi Diyarbakır'a gönderildi.

09.04.2013 19:17

Iğdır'da, askeri aracın kaza yapması sonucu şehit olan 3 askerden Piyade Er Ahmet Kaçmaz'ın cenazesi memleketi Diyarbakır'a gönderildi.

Dilucu Sınır Kapısı yakınlarında Nazım Gülüm yönetimindeki 76 DC 108 plakalı kamyonun devriye gezen Sinan Sönmez idaresindeki askeri araçla çarpışması sonucu kazada yaralanan ve kaldırıldıkları hastanede şehit düşen Ömer Yerer (Giresun) ve Halil Şaki'nin (Şırnak Silopi) cenazesi 5. Hudut Alay Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından memleketlerine gönderilmişti.

Kazada şehit olan Piyade Er Ahmet Kaçmaz'ın (21) içinde akşam saatlerinde tören düzenlendi. Törene Iğdır Valisi Ahmet Pek, Ağrı Doğubayazıt 1. Mekanize Piyade Tugayı Komutanı Tuğgeneral Nejdet Yetkin, 5. Hudut Alay Komutanı Piyade Kurmay Albay Hidayet Arı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Erdem Yılmaz, ile şehit olan Piyade Er Ahmet Kaçmaz'ın (21) babası Ramzan, annsei Fatma, abisi Orhan Kaçmaz ile kurum amirleri ve askerleri erkan katıldı. Tören sonrası şehit Kaçmaz'ın cenazesi uçakla Diyarbakır'a gönderildi. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Piyade Er Kaçmaz'ın Cenazesi Memleketine Gönderildi - Son Dakika


Advertisement