Şerbetçioğlu: Yargının Hızı da Artacak, Güveni de - Son Dakika
Güncel

Şerbetçioğlu: Yargının Hızı da Artacak, Güveni de

Şerbetçioğlu: Yargının Hızı da Artacak, Güveni de

Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Mustafa Kemal Şerberçioğlu, Sivaslılar'la

09.05.2011 14:12

AK Parti Bursa Milletvekilleri seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Mustafa kemal Şerbetçioğlu da hafta sonu yoğun bir programla propaganda çalışması yaptı.

Şerbetçioğlu, il seçim ekibiyle birlikte, Bursa Bursa Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Dinçyılmaz'ın davetlisi oldu ve Sivaslılar Derneği Lokali'nde vatandaşlarla buluştu. Şerbetçioğlu buradaki yoğun ilgiden hayli memnun kaldı. Vatandaşların dertlerini dinleyip talepleri not alan Şerbetçioğlu, Dernek Başkanı Ali Dinçyılmaz'dan tüm Sivaslılar adına destek sözü aldı.

'YARGI HIZI DA VE GÜVENİ DE ARTACAK…'

Sivaslılar Derneği'nde bir vatandaşın yargının yavaş çalışması konusundaki eleştirisini yanıtlayan Şerbetçioğlu, şöyle konuştu:

"Davaların daha hızlı sonuçlanması için çalışmalar var. Hakim ve Savcı sayısı yeterli değil, bunun için gerekli çalışmalar yapılıyor. Yeni hakim ve savcıların atanması, Danıştay ile Yargıtay'da üye ve daire sayıları artırılması amaçlanıyor. Bunun İstinaf (ara) Mahkemeleri kuruldu. Bunların hepsi yargının daha hızlı ve sistemli bir şekilde ilerlemesi için yapılan çalışmalardır. Bu çalışmaların devamı gelecektir. İktidarımız döneminde yargı bağımsız ve daha güvenilir bir kurum haline gelmiştir. Halkın yargıya olan güveni artmıştır. Ancak gelinen aşamayı yeterli bulmuyoruz. Hukukun üstünlüğünü hakim kılmakta kararlıyız."

ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ…

Mustafa Kemal Şerbertiçoğlu, Kamil Sarıaydın İlköğretim Okulu'ndaki Okuma Bayramı ve Anneler Günü etkinliğinde de hazır bulundu. Şerbetçioğlu, yoğunluktan dolayı kendi annesinin anneler günü kutlayamamış olmanın verdiği duygusallıkla gözleri dolarak izlediği küçük çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Şerbetçioğlu, "Burada bir parti mensubu olarak değil bir vatandaş olarak bulunuyoru. Herkes bizim için eşit. Oy veren de vermeyen de… Hele ki annelerin başımızın üstünde her zaman yeri var" dedi.

Şerberçioğlu, seçim çalışması kapsamında sabah saatlerinde de diğer Bursa milletvekili adayları Mahmut Turunç ve Cemile Yiğit ile Panayır Mahallesi'nde gençlerle kahvaltıda buluştu. Üç aday, Panayır'ın sorunlarını gençlerden dinledi ve çözüm yollarını tartıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şerbetçioğlu: Yargının Hızı da Artacak, Güveni de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement