Serhat'tan İki Avrupa Şampiyonluğu Daha - Son Dakika
Güncel

Serhat'tan İki Avrupa Şampiyonluğu Daha

Serhat\'tan İki Avrupa Şampiyonluğu Daha

Serhat Arslan, Polonya'da yapılan Avrupa Bilek Güreşi şampiyonasında sağ ve sol kolda iki Avrupa şampiyonluğu daha kazandı.

22.05.2012 13:00

İki Avrupa şampiyonluğu bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un milli bilek Güreşçisi Serhat Arslan, Polonya'da yapılan Avrupa Bilek Güreşi şampiyonasında sağ ve sol kolda iki Avrupa şampiyonluğu daha kazandı.

Polonya"nın Gdansk kentinde yapılan Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası"nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un başarılı milli Bilek Güreşçisi Serhat Arslan rekora imza attı. Avrupa şampiyonasına katılan bilek güreşçiler arasında sağ ve sol iki kolda da Avrupa şampiyonu olmayı başaran Serhat Arslan milli takımı sırtlayan isim oldu.

Başkan Tebrik Etti

Daha önce iki kez Avrupa şampiyonu olan ve bir dünya ikinciliği ve üçüncülüğü bulunan Serhat Arslan'ın bu büyük başarısı milli takımda büyük coşku yarattı. Türkiye'ye iki altın kazandıran Serhat Arslan'ın bu başarısından dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Arslan'ı telefonla arayarak tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Serhat'tan İki Avrupa Şampiyonluğu Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement