Servis Minibüsünün Altında Kalan 15 Yaşındaki Gencin Hayalleri Yürek Burktu - Son Dakika
Güncel

Servis Minibüsünün Altında Kalan 15 Yaşındaki Gencin Hayalleri Yürek Burktu

Servis Minibüsünün Altında Kalan 15 Yaşındaki Gencin Hayalleri Yürek Burktu

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir kişi otobanda karşıdan karşıya geçmek isterken servis aracının altında kaldı.15 yaşında hayatını kaybeden Muhammed Tarık Hamza'nın arkasında bıraktığı hayaller yürek burktu.

04.07.2012 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir kişi otobanda karşıdan karşıya geçmek isterken servis aracının altında kaldı. 15 yaşında hayatını kaybeden Muhammed Tarık Hamza'nın arkasında bıraktığı hayaller yürek burktu.

Şifa Mahallesi 19 Mayıs Caddesi Papağan Sokak'taki evinden sabah saatlerinde işe gitmek için çıkan 15 yaşındaki Muhammet Tarık Hamza, otoban Çayırova mevkiinde karşıdan karşıya geçmek isterken, Mehmet Sönmez'in kullandığı 34 GV 6042 plakalı servis aracının altında kaldı. Alınan bilgiye göre, otobanda seyir halinde olan servis aracı aniden yola çıkan Hamza'yı fark edince frene bastı. Metrelerce kayan araç duramayınca Hamza'ya hızla çarparak yaklaşık 60 metre sürükledi. Ağır şekilde yaralanan Muhammet Tarık Hamza, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazadan sonra olay yerine gelen savcılık inceleme başlattı.

Maddi açıdan sıkıntılar yaşayan bir ailenin çocuğu olan 15 yaşındaki Muhammet Tarık Hamza, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte ailesine katkı sunmak için henüz iki gün önce işe başlamıştı. Sabahın erken saatlerinde işe gitmek için evden çıkan Hamza'yı ölüm yolda yakaladı.

Öte yandan, olay yerine gelen Hamza'nın amcası, yeğeninin cansız bedeni ile karşılaşınca sinir krizleri geçirdi. Hamza'nın, ailesine katkı sunmak için çalışmaya başladığını ve üniversite hayali olduğunu yaşlı gözlerle anlatan amca, emniyet güçleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Yaşanan kazada hayatını kaybeden Hamza'nın cansız bedeni Gebze morguna kaldırıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Servis Minibüsünün Altında Kalan 15 Yaşındaki Gencin Hayalleri Yürek Burktu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement