SGK BESOB'a İade-i Ziyaret - Son Dakika
Güncel

SGK BESOB'a İade-i Ziyaret

SGK BESOB\'a İade-i Ziyaret

SGK Müdürü Ömer Çalışkan BESOB Başkanı Mesut Aşanel'e iade-i ziyarette bulundu.

09.04.2012 13:57

BESOB Başkanı Mesut Aşanel Müdür Çalışkan'a ziyaret için teşekkür ederek esnaf teşkilatı ile SGK'nın ayrılmaz bir bütün olduğunu ifade etti.

Merkez, Bandırma ve Edremit'te bina sıkıntısını çözmeye çalıştıklarını kaydeden Müdür Çalışkan her iki ilçede de sorunu çözmek için yol kat ettiklerini söyledi. Ayvalık'ta SGK'ya kendi binasını da aldıklarını kaydeden Müdür Çalışkan zemin artı iki kat binanın Ayvalık'a ay sonunda hizmet vermeye başlayacağı müjdesini de verdi.

Bu hizmet binalarının açılması ile emekli olacakların ve işverenlerin rahat edeceğini söyledi. Merkezde bina sorununun çözülmesi için Vali Yılmaz Arslan'ın gayret ettiğini ancak dört yıllık uğraşa rağmen bir netice alınamadığını kaydeden Müdür Çalışkan pek çok alternatifin olduğunu, mevcut yerin yıkılıp yeniden yapılması için de oradaki Restaurant'ın sorun olduğunu ifade etti. Özel İdare'nin Anafartalar Caddesindeki binasında yer olması halinde yeni bina yapılıncaya kadar oraya geçilebileceğini belirtti. Kamu'da ödenek sorununun kalmadığını başlanan yatırımın devam ettiğini eskisi gibi eksik gelmesi, geç gelmesi, az gelmesi gibi sorunların kalmadığını öne süren Müdür Çalışkan "Başladı mı bitiyor yatırımlar. Özellikle de SGK'da hiç ödeme sorunu olmuyor" dedi.

Başkan Mesut AŞanel de ilçelerin SGK için Balıkesir'e gelmesinin biran önce çözülmesini arzu ettiklerini belirterek "Bir zamanlar ilçelerimiz trafik işlemleri için il merkezine geliyorlardı. O sorunu çözdük. İnşallah bu sorun da çözülür" şeklinde konuştu.

SGK Müdürü Ömer Çalışkan'ı BESOB'ta Başkan Vekili Necdet Erkan, Kazım Avcı, yönetim kurulu üyesi Fehmi Erdem, Berberler Odası Başkanı İbrahim Demirer, Elektrikçiler Odası Başkanı Ebru Erayman, İnşaatçılar Odası Başkanı Hayrettin Demirbaş ağırladılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SGK BESOB'a İade-i Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement