Son dakika... SİLİVRİ'DE KAZADA YARALANAN MOTOSİKLETLİ ÖLDÜ - Son Dakika
Güncel

Son dakika... SİLİVRİ'DE KAZADA YARALANAN MOTOSİKLETLİ ÖLDÜ

Son dakika haberleri... Haber-Kamera: Uğur Samet AVCI / SİLİVRİ'DE otomobil ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı, kazada ağır yaralanan motosikletli Hasan Samet Oral tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

12.07.2021 11:12  Güncelleme: 15:29

Haber-Kamera: Uğur Samet AVCI/ SİLİVRİ'DE otomobil ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı, kazada ağır yaralanan motosikletli Hasan Samet Oral tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.

Kaza, D-100 Karayolu yan yol Albay Yunus Dirik Caddesi'nde dün saat 18.00'da yaşandı. 34 DYY 69 plakalı otomobil ile Hasan Samet Oral'ın (34) kullandığı motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet 40 metre savrularak durabildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü Oral, tüm müdahalelere rağmen öldü.  Kaza nedeniyle yan yol trafiğe kapanırken metrelerce araç kuyruğu oluştu. Olay yeri inceleme ekibinin çalışmasından sonra, kazaya karışan otomobil ile motosikletin çekilmesiyle trafik akışı normale döndü. Öte yandan otomobil sürücüsü ise polis ekiplerince gözaltına alındığı öğrenildi.

Son dakika... SİLİVRİ\'DE KAZADA YARALANAN MOTOSİKLETLİ ÖLDÜ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika... SİLİVRİ'DE KAZADA YARALANAN MOTOSİKLETLİ ÖLDÜ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement