Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında bir kişi daha tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında bir kişi daha tutuklandı

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada, aralarında 2 emniyet mensubunun da bulunduğu 5 kişi cumhuriyet savcısına ifade verdi. Şüphelilerden 1'i tutuklanırken, soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 22'ye çıktı.

19.10.2023 17:24

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayeti soruşturması kapsamında 1 şüpheli daha tutuklandı. Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 22'ye yükseldi.

2'Sİ EMNİYET MENSUBU 5 ŞÜPHELİ İFADEYE ÇAĞIRILDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in sokak ortasında vurularak öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında, aralarında 2 emniyet mensubunun da bulunduğu 5 şüpheliyi mevcutlu olarak ifadeye çağırdı. Polis eşliğinde Ankara Adliyesine getirilerek soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısına ifade veren şüphelilerden 1'i tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında 1 tutuklama daha
Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş

1 ŞÜPHELİ DAHA TUTUKLANDI

Savcılık, 4 şüpheli hakkında nöbetçi hakimlikten adli kontrol talebinde bulundu. Nöbetçi sulh ceza hakimliğince sorgulanan şüphelilerden 1'i tutuklanırken, hakim, diğer 4 şüpheliyi adli kontrol şartıyla salıverdi.

NE OLMUŞTU?

Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile 30 Aralık 2022'de Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde bir binadan çıktığı sırada motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Saldırıda Bozkurt omzundan yaralanırken, Ateş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Soruşturma kapsamında daha önce 21 kişi tutuklanmıştı.

Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında bir kişi daha tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında bir kişi daha tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement