Sınır Ötesine Yardım - Son Dakika
Güncel

Sınır Ötesine Yardım

Görüntü Dökümü : Yardım tırlarının yüklenişi İHH Kilis Koordinasyon Merkezi Basın Danışmanı Zafer Ersoy ile röportaj Yardım tırlarından detaylar Yardım tırlarının gönderilmesi Sınır ötesine yardım İHH tarafından temin edilen ve içerisinde un, battaniye ve kıyafet bulunan yardım malzemeleri Halep yakınlarındaki kamplarda barınan ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından temin edilen 11 tırlık yardım malzemeleri, Suriye'ye gönderildi.

11.01.2016 17:51

Görüntü Dökümü :

Yardım tırlarının yüklenişi

İHH Kilis Koordinasyon Merkezi Basın Danışmanı Zafer Ersoy ile röportaj

Yardım tırlarından detaylar

Yardım tırlarının gönderilmesi Sınır ötesine yardım

İHH tarafından temin edilen ve içerisinde un, battaniye ve kıyafet bulunan yardım malzemeleri Halep yakınlarındaki kamplarda barınan ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından temin edilen 11 tırlık yardım malzemeleri, Suriye'ye gönderildi.

İHH Kilis Koordinasyon Merkezi Basın Danışmanı Zafer Ersoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırlanan yardımların Halep civarındaki kamplarda barınan Suriyelilere dağıtılacağını söyledi.

Tokat, Malatya ve Amasya'dan gönderilen 11 tırlık yardımı, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Ersoy, "İHH olarak din, dil, ırk ve mezhep farkı gözetmeksizin dünyadaki mazlum insanlara yönelik yardım çalışmaları yürütüyoruz. İç savaşın devam ettiği Suriye'ye de 5 yıldır aralıksız yardım gönderiyoruz. Bugün Suriye'ye un, battaniye, çoğunluğu çocuk ve kadınlar için kışlık kıyafet ulaştırdık" diye konuştu.

Ersoy, yardımlarını esirgemeyen duyarlı insanların desteklerini sürdürmelerini istediklerini sözlerine ekledi.

Sınır Ötesine Yardım
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sınır Ötesine Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement