Sirmen'e Türk-İş'ten Tam Kadro Karşılama - Son Dakika
Güncel

Sirmen'e Türk-İş'ten Tam Kadro Karşılama

Sirmen\'e Türk-İş\'ten Tam Kadro Karşılama

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen Türk-İş Sendikası Bölge Temsilcisi Adnan Uyar ve yönetimini ziyaret etti.

12.12.2013 12:12

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen Türk-İş Sendikası Bölge Temsilcisi Adnan Uyar ve yönetimini ziyaret etti. Ziyaret esnasında konuşan Sirmen, ' El birliği ile haklarımıza sahip çıkmalıyız.' dedi

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen ve İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Sefa Sirmen ve ekibi Türk-İş Sendikası Bölge Temsilcisi Adnan Uyar ve yönetimini ziyaret etti. Organize edilen ziyarete; Türk-Metal Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener, Sağlık-İş Kocaeli Şube Başkanı Bülent Gökmen, Selüloz-İş Kocaeli Şube Başkanı Murat Yürükoğlu, Petrol-İş Kocaeli Şube Başkanı Salih Akduman, Belediye-İş Kocaeli Şube Başkanı Osman Şah, Türk Metal-İş Kocaeli Şube Başkanı Yakup Yıldız, Teksif-İş Şube Başkanı Mustafa Karataş, Tes-İş Sendikası Başkanı İrfan Kavaloğlu katıldı.

'HAKLARIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ'

Gerçekleştirilen ziyarette Sirmen ve ekibi Türk-İş tarafından tam kadro karşılandı. ilk olarak Sefa Sirmen,'CHP emeğe en değer veren siyasi partilerden biridir. Bugüne kadar işçi sınıfın tam desteğini almış değiliz. Her geçen gün taşeron firmalara geçilmektedir ve bununla birlikte tazminatlara da göz dikilmiştir. Bir süreliğine ertelenen tazminatlarla akıllarda böyle bir proje olduğu bellidir. El birliği ile haklarımıza sahip çıkmalıyız. Yerel seçimler bunların aslında ilk aşamasıdır.' dedi.

'30 MART HERKES İÇİN BİR HESAP GÜNÜ!'

Sirmen 30 Mart'ın herkes için bir hesap günü olacağının altını çizerek, 'Yıllarca sizlerle birlikte omuz omuza çalıştık. Biz sizlere hiçbir zaman art niyetli davranmadık ve her zaman hep samimi olduk. Seka bizim namusumuzdur asla kapatılamaz diyenler tarafından katledilmesi zaten çok büyük bir olaydır.. Ben en sıkıntılı dönemlerimde belediye başkanlığı yaptım. Ve bu zaman içerisinde Kocaeli'nin sıkıntılarını gidermek için çok çabalar harcadım. 30 Mart hepimizin hesap günüdür.' Dedi.

'GÖNÜLLERİ NASIL EL VERİYOR ANLAMIŞ DEĞİLİZ'

İzmit'i nasıl bıraktılarsa öle olduğuna ve katılan hiçbir şeyin olmadığına değinen Sirmen, 'Bugün gelinen noktada Yuvacık Barajı olmasaydı kentin katma değeri artacak mıydı? Bence hayır artmayacaktı. 10 yıllık iktidarlıkları boyunca ilimizin en büyük sıkıntısı olan ulaşım sorunu ile ilgili tek bir proje geliştirmediler.İzmit'i ve Kocaelisporu tekrardan Türkiye'nin gündemine taşımak için göreve hazırlandık. Alacağımız kararlarda fikirlerinizi almak bizim için çok önemli. Biz görevi bıraktık temizlik işçileri anında taşeronlara verildi ve köle gibi çalıştırılmaya başlandılar. Bunlara nasıl gönüller el veriyor anlamış değiliz' dedi.

'İZMİT'TE ÇALIŞANLAR OLARAK ÇOK SIKINTI ÇEKTİK'

Sirmen'in ardından sözü alan Türk-İş Sendikası Bölge Temsilcisi Adnan Uyar ise, 'Önümüzdeki seçimler sizin için hayırlı olur. Geçmişten bu güne kadar emekli kesimini takip edenler olarak var olma sebebimiz emekten yanadır. Bunu her zaman göstereceğiz. İzmit çok badireler atlattı. Biz de İzmit'e çalışanlar olarak çok sıkıntılar çektik. Son yapılan mücadelelerde Seka için çok uğraştık ve Selman başkanımız her zaman bizim yanımızda oldu. Kocaelisporun bu hale gelmesi bütün şehri yaralıyor. Arzu ettiğimiz yerde değil. İnşallah göreve gelirsiniz Kocaelisporu tekrar canlandırırsınız' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sirmen'e Türk-İş'ten Tam Kadro Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement