Şırnak Şehit Törenle Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şırnak Şehit Törenle Uğurlandı

Şırnak Şehit Törenle Uğurlandı

Şırnak'ta çatışma: 1 polis şehit (2)ŞEHİT TÖRENLE UĞURLANDIŞırnak'ta PKK'lılarla çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polisi 23 yaşındaki Ersan Gürpınar için 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda uğurlama töreni düzenlendi.

11.05.2016 21:36

Şırnak'ta çatışma: 1 polis şehit (2)

ŞEHİT TÖRENLE UĞURLANDI

Şırnak'ta PKK'lılarla çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polisi 23 yaşındaki Ersan Gürpınar için 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda uğurlama töreni düzenlendi. Törene Vali Ali İhsan Su, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, Çakırsöğüt 1'inci Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan, şehidin silah arkadaşları ve geçici köy korucuları katıldı.

Tören şehidin Türk bayrağına sarılı naaşının ambulanstan alınarak katafalka konulmasıyla başladı. Şehidin özgeçmişi okundu ve dualar edildi. Daha Sonra şehidin naaşı tören mangası tarafından omuzlanarak ambulanslara götürülmek istendi. Ancak bu sırada, alanda bulunan ve töreni izleyen özel harekat polisleri, koşar adımlarla gelerek şehit meslektaşlarının cenazelerini omuzladı. Gözyaşları eşliğinde, salavatlar getiren özel harekat polisleri, şehitleri ambulanslara kadar taşıdı.

Törenin ardından şehit polis memuru Ersan Gürpınar'ın cenazesi toprağa verilmek üzere uçakla memleketi Samsun'u gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak Şehit Törenle Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement