Sivas Üçüz 'Recep, Tayyip, Erdoğan' Kardeşler Cumhurbaşkanı ile Görüşmek İstiyor - Son Dakika
Güncel

Sivas Üçüz 'Recep, Tayyip, Erdoğan' Kardeşler Cumhurbaşkanı ile Görüşmek İstiyor

Üçüz 'Recep, Tayyip, Erdoğan' kardeşler Cumhurbaşkanı ile görüşmek istiyorSİVAS'ta yaşayan 1999 doğumlu 'Berhan Recep', 'Ensar Tayyip' ve 'Berat Erdoğan' isimli üçüzler, 10 Aralık'ta Sivas'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı evlerinde ağırlamak istiyor.

01.12.2017 15:46

Üçüz 'Recep, Tayyip, Erdoğan' kardeşler Cumhurbaşkanı ile görüşmek istiyor

SİVAS'ta yaşayan 1999 doğumlu 'Berhan Recep', 'Ensar Tayyip' ve 'Berat Erdoğan' isimli üçüzler, 10 Aralık'ta Sivas'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı evlerinde ağırlamak istiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini taşıyan üçüz kardeşler Cumhurbaşkanı ile 17 yıl sonra yeniden görüşmek istiyor.

23 Nisan 1999 yılında Orhan-Berrin Çakmak çiftinin üçüz çocukları olarak dünyaya gelen ve 7 Ekim 2000 tarihinde 1 yaşında iken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti ile İstanbul Kısıklı'daki bürosunda bir araya gelen 'Berhan Recep', 'Ensar Tayyip' ve 'Berat Erdoğan' 10 Aralık'ta Sivas'a gelecek olan Cumhurbaşkanı ile 17 yıl sonra yeniden görüşmek istiyorlar.

Anne Berrin Çakmak, 1987 yılında eşi ile evlendikten sonra 12 yıl boyunca çocukları olmadığını, daha sonra doğan çocuklarına ise çok sevdikleri Recep Tayyip Erdoğan'ı ismini vermek istediklerini belirterek, Evlendikten sonra 12 yıl çocuğumuz olmadı. Ben en son Tayyip Bey'i tanıdıktan sonra dedim Allah'ım bana üçüz erkek evladı verirse ismini Recep, Tayyip, Erdoğan koyacağım dedim. Arası bir yıl sürmedi Rabbim evlat verdi. O yüzden üçü de erkek olunca Recep, Tayyip, Erdoğan ismini koyduk. Eşim çok seviyordu kendisini. ifadelerini kullandı.

17 yıl önceki görüşmelerinin eşinin akrabasının vesilesi ile gerçekleştiğini belirten üçüzlerin annesi, Eşimin akrabası Cumhurbaşkanımızı tanıyordu. Onun vesilesi ile kendisinin haberi oldu. Bizi istedi. İstanbul'daki Kısıklı'daki bürosuna gittik, orada tanıştık. Orada çocukları çok sevdi hepsine oyuncak verdi, birer de altın takmıştı. O gün çok güzel geçmişti. dedi.

10 Aralık'ta bazı temaslarda bulunmak üzere Sivas'a gelecek olan Cumhurbaşkanı ile görüşmek istediklerini ifade eden anne Çakmak 10 Aralık'ta Sivas'a geleceğini duyduk. Buradaki AK Parti İl Başkanı ile görüştük, Cumhurbaşkanımızla görüşmek istediğimizi belirttik. Tabi ki evimize de gelirse daha çok sevineceğiz. şeklinde konuştu. Eşi Orhan Çakmak'ı 2016 yılında kaybettiğini söyleyen Berrin Çakmak, eşinin Cumhurbaşkanını çok sevdiğini de sözlerine ekledi.

Üçüzlerden Cumhuriyet Üniversitesi Sivas Meslek Yüksekokulu Mimari Dekoratif Sanatlar Bölümü öğrencisi Berhan Recep Çakmak, Cumhurbaşkanıyla görüşmeyi çok istediklerini ifade ederek Rahmetli babamın bize koyduğu bu isimden dolayı onur duyuyoruz. Recep Tayyip Erdoğan ismini bize layık gördüğü için mutluyuz. 2000 yılında ki görüşmeyi hatırlamıyoruz. Sadece fotoğraflardan ve videolardan biliyoruz. İnşallah Sivas'a geldiğinde tekrar görüşmek istiyoruz. dedi.

Üniversite sınavına hazırlanan Ensar Tayyip Çakmak ise Cumhurbaşkanının ismini taşımanın kendileri için bir onur olduğunu ifade ederek Cumhurbaşkanını evlerinde ağırlamak istediklerini söyledi.

Üçüzlerden Cumhuriyet Üniversitesi, Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu Çağır Merkezi Hizmetleri bölümü öğrencisi Berat Erdoğan Çakmak ise Sivas Valisi Davut Gül ile görüştüklerini ve taleplerini ilettiklerini söyleyerek, Cumhurbaşkanımızın 10 Aralık'ta Sivas'a geleceğini duydum. Valimiz ve il teşkilatımızla irtibata geçtim. Cumhurbaşkanımızdan tekrar bir görüşme talebi istiyoruz. İnşallah ismini aldığımız gibi ahlakını, erdemini ve azmini de alırız. şeklinde konuştu.

Sivas Üçüz \'Recep, Tayyip, Erdoğan\' Kardeşler Cumhurbaşkanı ile Görüşmek İstiyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas Üçüz 'Recep, Tayyip, Erdoğan' Kardeşler Cumhurbaşkanı ile Görüşmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement