Saffet Ulusoy'un Beşiktaş'taki Saldırılarla İlgili Attığı Tweet'lere Tepki Yağdı - Son Dakika
Güncel

Saffet Ulusoy'un Beşiktaş'taki Saldırılarla İlgili Attığı Tweet'lere Tepki Yağdı

İş adamı Saffet Ulusoy'un, Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit sayısının yüksek olmasını Bursasporlu taraftarların maça gelmesine bağlayan tweetlerine tepki yağdı.

11.12.2016 22:20  Güncelleme: 08:58

Beşiktaş'ta bulunan Vodafone Arena Stadyumu yakınında terör örgütü PKK'nın uzantısı TAK tarafından iki bombalı saldırı düzenlendi. Saldırılarda büyük çoğunluğu çevik kuvvet polisi 39 vatandaş şehit oldu.

10 DAKİKA ÖNCE BURSASPOR TARAFTARI STADYUMU TERK ETTİ

Saldırılar Beşiktaş - Bursaspor maçının bitmesinin üzerinden yaklaşık bir buçuk saat geçmesinin ardından düzenlendi. Bombalı araçla yapılan ilk eylemden yaklaşık 10 dakika önce Vodafone Arena stadyumundaki Bursaspor taraftarı stadı polis kontrolünde terk etti.

ŞEHİT SAYISININ YÜKSEK OLMASINI BURSASPORLU TARAFTARIN MAÇA GELMESİNE BAĞLADI

İş adamı Saffet Ulusoy ise bugün resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla saldırılarda şehit sayısının yüksek olmasını deplasman yasağının kaldırılmasına ve bu nedenle Bursasporlu taraftarın maça gelmesine bağladı. Ulusoy'un paylaşımlarına takipçileri sert tepki gösterdi.

İşte Ulusoy'un paylaşımı:

"Deplasman yasağı tekrar gözden geçirilmeli. Eğer deplasman yasağı olsaydı bu kadar polis kardeşimiz o bölgede şehit düsmeyecekti. Eger ki Bursaspor taraftarı maça gelmeseydi o kadar çevik kuvvet oraya gelmeyecekti onları korumak için Hiçbirsey canlarımızdan önemli degil"


Saffet Ulusoy\'un Beşiktaş\'taki Saldırılarla İlgili Attığı Tweet\'lere Tepki Yağdı

Son Dakika Güncel Saffet Ulusoy'un Beşiktaş'taki Saldırılarla İlgili Attığı Tweet'lere Tepki Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement