Soma'da Mezarlıkların Bakımı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Soma'da Mezarlıkların Bakımı Yapıldı

Soma\'da Mezarlıkların Bakımı Yapıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi ekipleri tarafından Soma mezarlığında bakım, onarım, temizlik ve ilaçlama çalışmaları yapıldı.

23.03.2018 18:03

İl genelinde bulunan mezarlıklarda periyodik olarak gerçekleştirilen bakım, onarım, temizlik ve ilaçlama çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından devam ederken, Soma ilçe mezarlığında da çalışmalar yapıldı.

Çalışmalar kapsamında mezarlıklarda bulunan yabani ve kurumuş otlar temizlenirken, aynı zamanda ilaçlama çalışması yapılarak haşere ve böceklerin üremesinin önüne geçildi. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde mezarlıkların manevi duygulara yakışır hale getirilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi. Mezarlıklar Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten Daire Başkanı Serpil Çakır, mezarlıklarda ilaçlama çalışmaların da yapıldığını dile getirerek, çalışmaların bundan sonraki süreçte de periyodik olarak süreceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Soma'da Mezarlıkların Bakımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement