Sönmez'e Arslanbey'den Büyük Destek - Son Dakika
Güncel

Sönmez'e Arslanbey'den Büyük Destek

Sönmez\'e Arslanbey\'den Büyük Destek

Arslanbey Atakent'te 35 kadın CHP'ye katıldı.

06.03.2014 14:17

CHP Kartepe Belediye Başkanı Yaşar Sönmez'e Kartepe'nin her tarafında destek giderek büyüyor. Beş yıldır vatandaşlarla diyaloğunu kesmeyen ve seçim çalışmaları yürüten Yaşar Sönmez'e destek olmak için bugüne kadar yüzlerce genç CHP'ye katılmıştı. Yine hemen hemen her ev ziyaretinin ardından bir çok bayan CHP'ye katılıyor.

EV TOPLANTISI KATILIM TÖRENİNE DÖNÜŞTÜ

Dünde, Arslanbey Atakent Mahallesinde ikamet eden 35 kadın, Sönmez'e destek vermek ve çalışmak için CHP saflarına katıldı. Seniha Köroğlu Beyaz'ın evinde yapılan toplantıya büyük bir kadın topluluğu katıldı. Toplantıda projelerini anlatan ve bayanlardan destek isteyen Sönmez, büyük bir sürprizle karşılaştı.35 bayan destek amacıyla CHP'ye katıldıklarını açıkladı.
Bayanlara Yaşar Sönmez, Kartepe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Kurşunluoğlu, İlçe Kadın kolları yöneticisi Fulya Kaya tarafından rozet takıldı.

BİZİMKİSİ BİR KARTEPE HAREKETİDİR

Sönmez:"Her tarafta katılımlar oluyor. Üye olmayanlarda akın akın destek sunuyor, seçim çalışmalarımızda görev alıyorlar. Kartepe'de bir halk hareketi var. Biz ektiğimizi biçiyoruz. Sevgi ektik, ayrım yapmadık, dostluk eli uzattık, şimdi de destek ve dayanışma biçiyoruz. Kartepe'de büyük bir destekle belediyeyi alacağız. Her zaman söyledim. Benim hayalim, Kartepe ve ayrımsız, herkesi kucaklayan bir yönetim olacağız. Hiç kimse kendini yabancı yada yenilmiş hissetmeyecek. Siyasi ve bölge ayrımı asla olmayacak. Bir Kartepe hareketidir. Bayanların katılmasından onur duydum"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sönmez'e Arslanbey'den Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement