Sunexpress İsviçre'deki Acentalarla Değerlendirme Toplantısı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Sunexpress İsviçre'deki Acentalarla Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Sunexpress İsviçre\'deki Acentalarla Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Zürih'te Sunexpress'in acentalarla düzenlediği toplantıda konuşan SunExpress Almanya Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, bilet fiyatlarının geçen yılla hemen, hemen aynı olduğunu söyledi.

29.03.2012 23:40

Zürih'te Sunexpress'in acentalarla düzenlediği toplantıda konuşan SunExpress Almanya Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, bilet fiyatlarının geçen yılla hemen, hemen aynı olduğunu söyledi.

İsviçre'nin Zürih kentinde SunExpress Havayolu acentalarıyla bir toplantı düzenledi. Zürih Havalimanı 1 Numaralı Terminal'de gerçekleştirilen toplantıda 2011 yılının genel bir değerlendirmesi yapılarak, 2012'deki yenilikler anlatıldı. SunExpress Almanya Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın 26 acentanın katıldığı toplantıda şunları söyledi: '2011 yılı bizim için çok güzel geçti. 2012 yılındaki en büyük yeniliğimiz ise SunExpress Deutschland'ın kurulması. Bu yıl Mısır'a uçmaya başladık. Almanları çeşitli turistik destinasyonlara başarıyla taşıyoruz. Şu anda pazarın yüzde 24'üne hakimiz. Türkiye'ye uçuşlarımız da bir çok noktaya devam edecek. Türkiye'ye yönelik destinasyonlarımızı direkt seferlerimizle daha da geliştireceğiz.

PETROLDEKİ ARTIŞI FİYATLARIMIZA YANSITMADIK

Almanya'nın Frankfurt, Düsseldorf, Stuttgart, Hamburg, Berlin ve Köln kentlerinden Anadolu'nun hemen her havalimanına uçmaya çalışıyoruz. SunExpress Türk Hava Yolları (THY) ve Lufthansa ortaklığı bir şirket. Bugüne kadar kaliteye her zaman önem vermiştir. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Yolcularımızı en güvenli ve dakik şekilde gitmek istedikleri yerlere ulaştıracağız. SunExpress'i diğer şirketlerden ayıran en önemli özellik, Alman mühendisliği ile Türk zekasının ürünü olmasıdır. Avrupalı Türkler bizimle uçmaya devam etsinler. Yaz tarifesindeki bilet fiyatları geçen yılla hemen, hemen aynı. Petrol fiyatlarındaki artışı şu an fiyatlarımıza yansıtmış değiliz.?

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sunexpress İsviçre'deki Acentalarla Değerlendirme Toplantısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement