Şüpheli valiz polisi harekete geçirdi - Son Dakika
Güncel

Şüpheli valiz polisi harekete geçirdi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde cadde üzerinde unutulan valiz, polis ekiplerini harekete geçirdi. Fünye ile patlatılan valiz boş çıktı. Merkez Bağlar ilçesi Cemiloğlu Caddesi üzerinde unutulan valiz polisi harekete geçirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve bomba imha uzmanı ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, valizin bulunduğu yolu trafiğe kapatıp, güvenlik şeridi çekti. Bomba imha ekibi, özel kıyafet giyip çantaya fünye yerleştirdikten sonra kontrollü bir şekilde patlatıldı. Bomba imha ekiplerinin kontrol ettikleri çanta boş çıkarken, yol tekrar trafiğe açıldı.

02.11.2023 03:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şüpheli valiz polisi harekete geçirdi

DİYARBAKIR - Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde cadde üzerinde unutulan valiz, polis ekiplerini harekete geçirdi. Fünye ile patlatılan valiz boş çıktı.

Merkez Bağlar ilçesi Cemiloğlu Caddesi üzerinde unutulan valiz polisi harekete geçirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve bomba imha uzmanı ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri, valizin bulunduğu yolu trafiğe kapatıp, güvenlik şeridi çekti. Bomba imha ekibi, özel kıyafet giyip çantaya fünye yerleştirdikten sonra kontrollü bir şekilde patlatıldı. Bomba imha ekiplerinin kontrol ettikleri çanta boş çıkarken, yol tekrar trafiğe açıldı.

Şüpheli valiz polisi harekete geçirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şüpheli valiz polisi harekete geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement