Sürücüsü Uyuyan Otomobil Tır'a Çarptı: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sürücüsü Uyuyan Otomobil Tır'a Çarptı: 2 Yaralı

Sürücüsü Uyuyan Otomobil Tır\'a Çarptı: 2 Yaralı

BOLU'da TEM yolunda sürücüsünün uyuklaması sonucu otomobil, önde giden TIR'a çarptı.

10.11.2016 11:41

BOLU'da TEM yolunda sürücüsünün uyuklaması sonucu otomobil, önde giden TIR'a çarptı. Otomobil sürücüsü ile eşi yaralandı.

Kaza, saat 09.00 sıralarında TEM yolunun Rüzgarlı mevkiinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden 63 yaşındaki Halil Dikdoğmuş yönetimindeki 34 HK 0219 plakalı otomobil, iddiaya göre sürücüsünün uyuklaması sonucu önde giden Ali Aksoy'un kullandığı 34 JPH 50 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Otomobil sürücüsü hafif, yanında bulunan ve araçta sıkışan eşi Satı Dikdoğmuş ise ağır yaralandı. Sağlık ekipleri, sıkışan Satı Dikdoğmuş'a ilk müdahaleyi araçta yaptı.

Dikdoğmuş, hurdaya dönen araçtan Bolu Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkarıldı. Bu sırada kazayla ilgili polise bilgi veren sürücü Halil Dikdoğmuş, " Çankırı'dan İstanbul'a gidiyorduk. Saat 05.00'e kadar uyudum sonra yola çıktık. Yolda uykum gelince bir yerde kahve içip tekrar yola devam edecektim ama burada uyudum" dedi. Dikdoğmuş çifti, ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sürücüsü Uyuyan Otomobil Tır'a Çarptı: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement