Tatil Coşkusu Kayseri Park'ta Yaşanacak - Son Dakika
Güncel

Tatil Coşkusu Kayseri Park'ta Yaşanacak

Tatil Coşkusu Kayseri Park\'ta Yaşanacak

Yarı yıl tatilinde Kayseri Park'a gelenleri çeşitli sürprizler bekliyor.

24.01.2013 11:19  Güncelleme: 10:10

Kayseri Park'ın fast food katı etkinlik alanında her gün 13.00 – 14.30 ve 18.00 – 19.30 saatleri arasında tiyatro gösterileri, animasyonlar ve yarışmalar yapılacak. Yarışmalara ve etkinliklere katılan minik ziyaretçilere çeşitli hediyeler verilecek.

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, aylardır ders çalışmaktan yorulan ve iyi bir tatili hakeden çocuklar için sömestre tatilinde pek çok etkinlik düzenledi. Bu kapsamda 26 Ocak-10 Şubat tarihleri arasında Kayseri Park'a gelenleri çeşitli sürprizler bekliyor. Kayseri Park'ın fast food katı etkinlik alanında her gün 13.00 – 14.30 ve 18.00 – 19.30 saatleri arasında tiyatro gösterileri, animasyonlar ve yarışmalar yapılacak. Yarışmalara ve etkinliklere katılan minik ziyaretçilere; boya kalemleri, 7D sinema biletleri ve yemek menüleri hediye edilecek. Kayseri Park'taki sömestre etkinlikleri Memorial Sağlık Grubu işbirliği ile yürütülecek.

Doğru cevabı veren kazanacak

Kayseri Park'a gelen çocukların ve gençlerin hem eğlenceye doyacağını hem de eğlenirken öğrenme fırsatı yakalayacağını belirten Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan, "26 Ocak - 8 Şubat tarihleri arasında, Matematik Akademisi yetkilisi ve yüksek matematikçi İbrahim Halil Candaş tarafından, okul öncesinden üniversiteye kadar tüm yaş gruplarına yönelik matematik sorularının çözümü yapılacak. Ve her saat başı sorulan sorulara doğru cevap veren çocuklara çeşitli ödüller verilecek" dedi.

Ayrıca 26 Ocak Cumartesi günü, Yetenek Sizsiniz yarışmasının yarı finalistlerinden biri olan Ersin Çimen'in saat 16.00'da matematik gösterisi düzenleyeceğini belirten Salih Tolan, "Yine Yetenek Sizsinizin programının geçtiğimiz dönem yarışmacılarından biri olan Hakan Tek'de 9 Şubat Cumartesi günü saat 16.00'da illüzyon gösterisi yapacak" diye konuştu.

Red Kit Kayseri Park'ta

Kayseri Park'taki sömestre eğlencelerinin bunlarla sınırlı kalmayacağını ifade eden Salih Tolan, "Orta alanımızda yer alan Kovboy Park'ta da tiyatrocular tarafından yalnız kovboy Red Kit, Daltonlar ve kovboylar canlandırılacak. Etkinliğe katılan çocuklara Kovboy Park logolu bileklikler verilecek" dedi. Salih Tolan, sömestre tatili boyunca Kovboy Park'ın yanında hazırlanan alanda, 14.30-16.00 saatleri arasında atölye çalışmalarının yapılacağını ve Küçük Ev Kreş Eğitmenleri tarafından yaptırılacak çalışmalarda; boyama,kesme yapıştırma,seramik ve ebru konularının işleneceğini anlattı.

Kampanya düzenledi

Kayseri Park, tüm bu etkinliklerin yanı sıra 25 Ocak'ta başlayacak olan kampanyasıyla da iddialı. Kampanya hakkında bilgi veren Kayseri Park Alışveriş veYaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan, "Kampanyamız 25 Ocak Cuma günü başlıyor. Kayseri Park'ta bulunan mağazalardan aynı gün içerisinde 250 lira ve üzeri tutarında alışveriş yapan herkesin katılabileceği kampanya kapsamında 12 kişiye Doru At Çiftliği'nden temel binicilik eğitimi, beş kişiye de Kuzey Kayak Evi'nden kayak eğitimi verilecek" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tatil Coşkusu Kayseri Park'ta Yaşanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement