Tatilin son gününde trafik yoğunluğu: 'Kilit kavşak' böyle görüntülendi - Son Dakika
Güncel

Tatilin son gününde trafik yoğunluğu: 'Kilit kavşak' böyle görüntülendi

Kırıkkale'de 43 ilin geçiş güzergahı olan 'kilit kavşak'ta, Ramazan Bayramı tatilinin son gününde yaşanan trafik yoğunluğu dron ile havadan görüntülendi. Kırıkkale-Ankara D200 kara yolunda trafik yoğunluğu artarken, Kırıkkale-Kayseri D765 kara yolunda ise trafiğin akıcı şekilde ilerlediği görüldü. Trafik ekipleri, yoğun noktalarda çalışmalarını sürdürüyor ve gece saatlerinde de yoğunluğun devam etmesi bekleniyor.

14.04.2024 19:11

Tatilin son gününde trafik yoğunluğu: 'Kilit kavşak' böyle görüntülendi

KIRIKKALE - 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de, Ramazan Bayramı tatilinin son gününde oluşan trafik yoğunluğu "dron" ile böyle görüntülendi.

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin son gününde de kara yollarında trafik yoğunluğu yaşanıyor. 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de, araç trafiğinin yoğun olduğu kara yolu "dron" ile havadan görüntülendi. Kırıkkale- Ankara D200 kara yolunun bazı bölgelerinde trafik yoğunluğu artarken, Kırıkkale- Kayseri D765 kara yolunda ise trafiğin akıcı akıcı şekilde ilerlediği görüldü. Trafik ekipleri, trafiğin fazla olduğu olduğu bazı noktalarda yoğun mesai harcıyor. Trafik yoğunluğunun gece saatlerinde de devam etmesi bekleniyor.

Tatilin son gününde trafik yoğunluğu: \'Kilit kavşak\' böyle görüntülendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tatilin son gününde trafik yoğunluğu: 'Kilit kavşak' böyle görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement