"Tatlı Çarşamba"ya Beylikdüzü Halkından Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

"Tatlı Çarşamba"ya Beylikdüzü Halkından Büyük İlgi

"Tatlı Çarşamba"ya Beylikdüzü Halkından Büyük İlgi

Sait Genay, Sibel Turnagöl, Burcu Kara ve Cem Yanılmaz'ın oynadığı "Tatlı Çarşamba" adlı tiyatro oyunuyla kapılarını yine tiyatro severlere açtı.

03.11.2012 09:27

Beylikdüzü Kültür Merkezi, yeni sezon programları kapsamında ünlü tiyatrocuları Beylikdüzü halkıyla buluşturmaya devam ediyor. Bu kez Sait Genay, Sibel Turnagöl, Burcu Kara ve Cem Yanılmaz'ın başrollerini paylaştığı "Tatlı Çarşamba" adlı oyun tiyatro severler için sahnelendi. Oyuncular ise sahne performanslarıyla göz doldurdu.

OYUNA DAKİKALARCA ALKIŞ

Ünlü tiyatrocular oyun sonunda dakikalarca alkış topladı. Beylikdüzü Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mithat Yolcu da ünlü tiyatrocuları Beylikdüzü'nde ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını dile getirdi ve kendilerini ilçelerinde yine görmek istediklerini ifade etti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un selamını da ileten Müdür Yolcu, Başkan Uzun adına ünlü tiyatroculara çiçek takdim etti. Beylikdüzü Kültür Merkezi'nden mutlu ayrılan ilçe sakinleri Beylikdüzü'nün önemli bir sanat merkezi olduğunu belirterek, kendilerini ünlü tiyatrocularla buluşturan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Tatlı Çarşamba'ya Beylikdüzü Halkından Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement