TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kahramanmaraş Konteyner Kent'te depremzede vatandaşları ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kahramanmaraş Konteyner Kent'te depremzede vatandaşları ziyaret etti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Kahramanmaraş'ta bulunan Konteyner Kent'te depremzede vatandaşları ziyaret etti. Kurtulmuş, çocukların eğitim gördüğü çadırı ziyaret ederek terzilik mesleğini öğrenen kadınların bulunduğu çadırda yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra dört farklı konteynerde kalan aileleri ziyaret eden Kurtulmuş, vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi.

27.06.2023 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan konteyner kent ziyareti

KAHRAMANMARAŞ - Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Kahramanmaraş Konteyner Kent'te depremzede vatandaşları ziyaret etti.

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'a gelen Meclis Başkanı Kurtulmuş, ziyaretleri çerçevesinde Dulkadiroğlu ilçesi Karacasu Konteyner Kent 1. ve 2. etapta yaşamlarını sürdüren depremzede vatandaşlarla buluştu.

Kurtulmuş'un ilk ziyareti konteyner kentteki çocukların eğitim gördüğü çadır oldu. Meclis Başkanı Kurtulmuş, buradan terzilik mesleğini öğrenen kadınların bulunduğu çadırda yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra dört farklı konteyner de kalan aileleri ziyaret eden Kurtulmuş, etaplardaki vatandaşlar ve çocuklarla da konuşma imkanı buldu.

Vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyen Kurtulmuş, konteyner kentten ayrıldı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kahramanmaraş Konteyner Kent\'te depremzede vatandaşları ziyaret etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kahramanmaraş Konteyner Kent'te depremzede vatandaşları ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement