TBMM İnsan Hakları İnceleme Komsiyonu Üyeleri İzmir'de - Son Dakika
Güncel

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komsiyonu Üyeleri İzmir'de

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komsiyonu Üyeleri İzmir\'de

Komisyon Başkanı Üstün ve beraberindeki milletvekilleri, Çeşme ilçesinde göçmenlerin kaçak yollarla Yunanistan'a gittikleri yerleri Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait botla inceledi.

07.02.2014 16:35

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün ve beraberindeki milletvekilleri, Çeşme ilçesinde, göçmenlerin kaçak yollarla Yunanistan'a gittikleri yerleri Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait botla inceledi.

İzmir'deki Geri Gönderme Merkezi'ni ziyaret eden ve buradaki göçmenlerle sohbet eden komisyon üyeleri daha sonra Çeşme ilçesine geçti.

Konu hakkında yetkililerden brifing alan TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün ve beraberindeki milletvekilleri daha sonra Çeşme Limanı'ndaki Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait "TCSG-24" numaralı bota geldi.

Bu sırada Türk Deniz Kuvvetlerinde askeri ve sivil şahısların gemiye geliş ve gidişlerinde selam makamında çalınan düdük olarak adlandırılan "Silistre" çalındı.

Komisyon Başkanı Üstün ile beraberindeki Göçmenler Alt Komisyonu Başkanı Ahmet Salih Dal, milletvekilleri Ülker Güzel, Sıtkı Güvenç, İhsan Şener, Hüseyin Aygün, Reşat Doğru ile Murat Bozlak, botla Çeşme ilçesi sahillerinde göçmenlerin kaçak yollarla Yunanistan'a gittikleri yerleri inceledi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TBMM İnsan Hakları İnceleme Komsiyonu Üyeleri İzmir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement