Tekirdağ'da Jandarma Operasyonu: İki Kişi Uyuşturucudan Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Jandarma Operasyonu: İki Kişi Uyuşturucudan Yakalandı

Tekirdağ\'da Jandarma Operasyonu: İki Kişi Uyuşturucudan Yakalandı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ve Muratlı ilçelerinde Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen iki kişi yakalandı. Çerkezköy'de durdurulan bir araçta yapılan aramada 10 gram uyuşturucu madde bulunurken, Muratlı'da yapılan ev baskınında ise 1 kilo 770 gram kubar esrar ve diğer uyuşturucu malzemeler ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı.

05.10.2023 12:22  Güncelleme: 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ve Muratlı ilçelerinde Jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda iki kişi uyuşturucudan yakalandı.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Çerkezköy'de yapılan yol emniyet ve kontrol faaliyetinde Veliköy Mahallesi'nde durdurulan araç içerisinde F.T. isimli şahsın yapılan kaba üst aramasında beyaz kağıt içerisinde yaklaşık olarak 10 gram ağırlığında uyuşturucu madde tespit edildi. Şahıs ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Muratlı İstiklal-Kurtpınar Mahallesinde de Ü.I. isimli şahsın uyuşturucu madde sattığının tespiti üzerine ikametinde jandarma ekiplerince yapılan aramada 1 kilo 770 gram kubar esrar, 0,68 gram kenevir tohumu, ele geçirildi. Şahıs gözaltına alınarak soruşturma işlemlerine başlandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Jandarma Operasyonu: İki Kişi Uyuşturucudan Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement