Temsili Validen Emniyet Müdürüne Talimat: Arabaları Oradan Kaldırın - Son Dakika
Güncel

Temsili Validen Emniyet Müdürüne Talimat: Arabaları Oradan Kaldırın

Temsili Validen Emniyet Müdürüne Talimat: Arabaları Oradan Kaldırın

Ordu'da 23 Nisan etkinliklerinde ilkokul öğrencisi Zeynep Baş, vali koltuğuna oturdu. Zeynep Baş, Emniyet Müdürü'ne "Kaldırımdaki arabaları kaldırın" talimatı verdi.

23.04.2015 13:04  Güncelleme: 14:07

Ordu'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Ordu Merkez İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Zeynep Şevval Baş, vali koltuğuna oturarak kısa süreliğine Ordu Valiliği görevini üstlendi. Zeynep Baş, Emniyet Müdürü'ne "Kaldırımdaki arabaları kaldırın" talimatı verdi.

PARKLARA ÖZEL GÜVENLİK İSTEDİ

Ordu'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı kapsamında Vali İrfan Balakanlıoğlu'nun koltuğuna Zeynep Şevval Baş, oturdu. Ordu Merkez İlkokulu 4. sınıf öğrencisi olan Baş, ilk olarak çocukların rahatça oynayabileceği sertifikalı güvenlikçilerin olduğu parklar oluşturulmasını istedi. Kısa süreliğine vali koltuğuna oturan Zeynep Şevval Baş'a Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan eşlik etti.

MİNİK VALİDEN EMNİYET MÜDÜRÜNE TALİMAT

Ordu'daki kaldırım işgallerine dikkat çeken minik Vali Zeynep Şevval Baş, Ordu Emniyet Müdürü Caner Tayfur'u arayarak araçların kaldırılması için talimat verdi. Verilen emre Ordu İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur'un "Baş üstüne" şeklindeki cevabı minik valiyi onurlandırırken, Zeynep Şevval Baş, vali olmanın güzel bir duygu olduğunu söyledi. Vali Baş ayrıca, sahil yolunda bulunan alanların ağaçlandırılmasını ve insanların doğa ile buluşabileceği alanların oluşturulmasını talep etti. Ordu'nun, ambleminde bulunan oksijen logosuna uygun bir şehir olmasını isteyen Baş, kentsel dönüşümle düzensiz binalar yerine ağaç dikilmesi talebinde bulundu.

"KADIN VALİLER ARTSIN"

Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun Türkiye'de 2 bayan valinin görev yaptığını söylemesi üzerine şaşıran minik Vali Zeynep Şevval Baş, kadın valilerin artmasını istedi. Buna gerekçe olarak da kadın-erkek eşitliğini gösterdi. Hatıra fotoğrafının ardından görev değişimi sona erdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Temsili Validen Emniyet Müdürüne Talimat: Arabaları Oradan Kaldırın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • batmanlı: inanın o çocuk şu anki hükümetten ve onların valisinden kaymakamından yüz kat daha şerefli yönetir enazında çalmayı öğrenmemiş saf daha. . . 21 5 Yanıtla
  • kaldırma beni: Kısa sürede önemli talimatlar vermiş. Tebrikler. Kaldırımı kapatan araçlara fırsat verilmesin. Zaten yolda yürüyemezken bir de kaldırım işgali olmaz. 16 1 Yanıtla
  • Ç: Savcı hakimle ne alakası var zaza bu haberin 1 0 Yanıtla

Advertisement