Avukatlar İmralı'ya Hareket Etti! İşte Teröristbaşı Öcalan'a Götürülen Eşyalar - Son Dakika
Güncel

Avukatlar İmralı'ya Hareket Etti! İşte Teröristbaşı Öcalan'a Götürülen Eşyalar

Terörist elebaşı Abdullah Öcalan'ın avukatları, 8 yıl sonra ilk kez Gemlik'ten İmralı Adası'na hareket etti. Avukatların, terörisbaşına götürmek üzere yanlarına iç çamaşır, günlük gazeteler ve birkaç kitap aldığı görüldü.

22.05.2019 09:56  Güncelleme: 12:35

Abdullah Öcalan'ın avukatları Gemlik'ten İmralı Adası'na hareket etti. Bugünkü ziyaret, 27 Temmuz 2011 tarihinden sonra avukatlarla Gemlik üzerinden yapılan ilk görüşme özelliğini taşıyor. Avukatların Öcalan'a iç çamaşır, günlük gazete ve birkaç kitap götürdüğü görüldü.

İmralı Cezaevi'nde yatan PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan 8 sene sonra adaya geçişin sağlandığı Gemlik'ten giden heyetle görüşecek.

İMRALI ADASI'NA HAREKET ETTİLER

Bir kadın, bir erkek avukatı sabah 9.20 sıralarında Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı'na geldi. Burada kimlik kontrolleri yapılan avukatların yanlarında iç çamaşır, günlük gazeteler ve bir kaç kitabı da getirdiği gözlendi. 2 avukat İlçe Emniyet Müdürlüğü, jandarma ve Cezaevi Müdürlüğü ekiplerinin kontrolünde Gemport Limanı'ndan İmralı Adası'na hareket etti.

NE OLMUŞTU?

Abdullah Öcalan Mayıs ayının başlarında Avrupa İşkenceyi Önleme Komitesi ve avukatlarıyla bir görüşme yapmıştı. Ancak avukatlar bu görüşmeyi gerçekleştirmek için İstanbul'dan hareket etmişti. Bugünkü ziyaret 27 Temmuz 2011 tarihinden sonra avukatlarıyla Gemlik üzerinden yapılan ilk görüşme özelliğini taşıyor. Öcalan en son 12 Ocak 2019'da kardeşi Mehmet Öcalan ile görüşmüştü.

Avukatlar İmralı\'ya Hareket Etti! İşte Teröristbaşı Öcalan\'a Götürülen Eşyalar
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Avukatlar İmralı'ya Hareket Etti! İşte Teröristbaşı Öcalan'a Götürülen Eşyalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • BAHÇELİ NİN : Selamınıda götürsünler, haine 17 3 Yanıtla
    İyi parti : Siz götürüyorsunuz gitmişken söylersinüz 0 0
  • Ahmet: Sözde vatansever akepelilerde ses yok hayırdır 12 5 Yanıtla
    SER: Vatansever değil parasever diyecektin sanırım 0 0
  • Piskopat Avcisi,: Istanbul da Kürt lerin oyunu kapa bilmek icin gene oyunlar dönüyor? Sehit cenazesinde Kilicdarogluna atilan yumruk sonrasi yapilan yorumlari unutmadik daha. Siz bizim aklimiz ile dalga mi gectiginizi saniyorsunuz? Bebek katilinin gorusmesine izin veriliyor hemde secimlere 1 ay kala. YEMEZLER artik. Bu millet uyandi! 9 3 Yanıtla
    Ben benim: Devlet beslemekten Yana yakin da salarlarsa hic sasmam ulkede kanun yok nizam yok tuttuklarini iceri ariyorlar ekmek elden su golden olan vatan bayrak icin giden canlara oluyor garibana oluyor eyyy devlet nerdesin bir zahmet ses ver 0 0
  • ali: götürdükleri içinde şifre vardır yine kandılırdık 8 3 Yanıtla
  • Görüşüm: AKP İstanbul'daki Kürtlerin oyunu 23 haziranda nasıl alacak, yoksa. 8 2 Yanıtla
  • ortadoğu: batıdan medet umanlar unutmayın! kim abd ipinde oynayıp da sonradan oyuncak olmadı ki? 5 2 Yanıtla
  • oflu degıl Trabzonlu : GÖRÜN BUNLARI GÖRÜN AKEPELİLER KİM VATAN HAİNİ KİM ÖYLE BÖYLE .AMA SADECE SUNU DİYORUM BİRAZ VİCDAN .. 4 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement