Tokatspor'da Galatasaray Maçı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Güncel

Tokatspor'da Galatasaray Maçı Hazırlıkları Başladı

Tokatspor\'da Galatasaray Maçı Hazırlıkları Başladı

Ziraat Türkiye Kupasında Tokatspor'un Galatasaray ile çarşamba günü oynayacağı karşılaşma öncesi kentte büyük bir heyecan yaşanıyor.

03.02.2014 17:03

Ziraat Türkiye Kupasında Tokatspor'un Galatasaray ile çarşamba günü oynayacağı karşılaşma öncesi kentte büyük bir heyecan yaşanıyor. Bu maçın biletlerinin tamamına yakını günler öncesinden satılırken, çevre illerden de çok sayıda taraftarın bilet aldığı öğrenildi. Galatasaray'ı ilk kez Tokat'a gelecek olmasından dolayı taraftarların büyük bir bölümü, sarı kırmızılı ekibin kente tam kadro gelmesini ve Drogba gibi yıldızları sahada görmeyi istiyor.

MEHMET ŞAHAN, GÖREVİNE GERİ DÖNDÜ

Bu arada kupada son 8 takım arasına kalarak büyük bir başarı elde eden Tokatspor, ligde ise bu başarıyı sağlayamıyor. Dün kendi sahasında Hatayspor'a 3-1 mağlup olarak grupta 14'üncü sıraya gerileyen ve düşme potasına yaklaşan Bordo Beyazlı ekipte, teknik direktör Mehmet Şahan görevinden ayrıldığını açıkladı. Ancak istifa dilekçesi henüz kendilerine ulaşmayan Tokatspor yönetimi, Şahan ile bugün uzun bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası Şahan, takımın zarar göreceği gerekçesiyle kararından azgeçerek yeniden görevine döndü.

GALATASARAY'I BURAYA GETİRMENİN TADINI YAŞAYACAĞIZ

Tokatspor teknik direktörü Mehmet Şahan, bugünkü antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın ilk defa Tokat'a geldiğini belirterek, Bu, oyuncu grubuna bize ve yönetim kuruluna nasip olmuştur. Burada rakibimizin kalitesini dile getirmeye gerek yok. Biz kendi evimizde farklı mağlup olurken onlar ise ligin iyi takımı Bursa'ya fark atmış takım. Biz skordan önce Galatasaray'ı buraya getirmenin tadını çıkarmalıyız diye düşünüyorum. Galatasaray'a bir Tokat şehrinin var olduğunu sunmamız lazım. Ayrıca yine sahada ezilmeyip, Tokatspor imajını ayakta tutup övgü alacak şekilde var olmak istiyoruz dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Takım kaptanı Yaşar Kabakçı, Galatasaray maçından daha çok lig maçlarının kendileri için önemli olduğunu söyledi. Takımdaki futbolcuların Galatasaray maçına daha iyi konsantre olduğunu belirten Kabakçı, şöyle konuştu Galatasaray maçında elimizden geleni yapacağız. Çünkü biz bunu Arena'da gösterdik. Galatasaray'a zor anlar yaşattık, iyi bir karşılaşma oldu. Yüreğimizle, kalbimizle iyi bir mücadele ettik. Çarşamba günü de öyle olacak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokatspor'da Galatasaray Maçı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement