Toroslar'da köylüler ve jandarmanın kırdığı odunlar, deprem bölgelerine gönderildi (2)- Yeniden - Son Dakika
Güncel

Toroslar'da köylüler ve jandarmanın kırdığı odunlar, deprem bölgelerine gönderildi (2)- Yeniden

Yazı işleri müdürlerineHaberimizi, ilçenin ismi kaynağından Taşkent olarak düzeltildiği için yeniden servis ediyoruz YENİDEN-------------KONYA, - KONYA'da, Toros Dağları'ndaki köylüler ve bölgedeki jandarma ekipleri, dağlardan toplanan odunları kırıp, TIR'lara yükleyerek deprem bölgesine gönderdi.

14.02.2023 12:41  Güncelleme: 17:30

Yazı işleri müdürlerine

Haberimizi, ilçenin ismi kaynağından Taşkent olarak düzeltildiği için yeniden servis ediyoruz

YENİDEN

-------------

KONYA, - KONYA'da, Toros Dağları'ndaki köylüler ve bölgedeki jandarma ekipleri, dağlardan toplanan odunları kırıp, TIR'lara yükleyerek deprem bölgesine gönderdi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgede ısınmak için oduna ve sobaya ihtiyaç duyulması üzerine Konya'nın Taşkent ilçesinde, Orta Toros Dağları'nda yaşayan köylüler, kolları sıvadı. Taşkent Kaymakamlığı'nın organizasyonunda, ormanlarda daha önceden Konya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından kesilen odunlar, bölgedeki köylüler ve jandarma ekipleri tarafından toplandı. El birliğiyle kırılan odunlar ve sobalar, TIR'lara yüklenerek Adıyaman'a gönderildi.


Toroslar\'da köylüler ve jandarmanın kırdığı odunlar, deprem bölgelerine gönderildi (2)- Yeniden
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Toroslar'da köylüler ve jandarmanın kırdığı odunlar, deprem bölgelerine gönderildi (2)- Yeniden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement