Toyota, Türkiye Turuna Sivas'tan Başladı - Son Dakika
Güncel

Toyota, Türkiye Turuna Sivas'tan Başladı

Toyota, Türkiye Turuna Sivas\'tan Başladı

Toyota, "Dünyanın En Değerli Otomobil Markası Toyota, Türkiye Turu 2014" etkinliğine Sivas'ta başladı.

19.06.2014 20:17

Toyota, "Dünyanın En Değerli Otomobil Markası Toyota, Türkiye Turu 2014" etkinliğine Sivas'ta başladı. Yeni otomobil modelleri, Sivas Toyota Plaza Er'de düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

Toyota'nın yeni tasarım anlayışını yansıtan modellerinin tanıtıldığı toplantıya; Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Pazarlama Direktörü Murat Akdağ ile birlikte Sivas Toyota Plaza Er Yönetim Kurulu Başkanı Memet Er katıldı. Pazarlama Direktörü Murat Akdağ, Toyota'nın 2006 yılından bu yana 7'nci kez dünyanın en değerli otomobil markası seçildiğini söyledi. Toyota'nın marka değerinin yüzde 21 artışla 29,6 milyar dolara yükseldiğini belirten Akdağ, "Toyota, müşterilerine verdiği önemle teknolojik, çevreci, üst düzey güvenlikli ve konforlu otomobiller yapma gayreti içinde markamızı 7 yıldır zirveye taşımıştır. Temel felsefesi insana saygı ve sürekli iyileştirme olan Toyota, en değerli otomobil sıralamasında markamızı zirvede tutmaktadır." dedi.

"DÜNYANIN EN ÇEVRESİ MARKASI"

Murat Akdağ, "Toyota ayrıca, otomobil endüstrisindeki yenilikleriyle lider kimliğini pekiştirirken tüm dünyada başta Prius olmak üzere yaklaşık 6,5 milyon hibrit araç satışıyla da tüm rakiplerini geride bırakarak Interbrand Marka Danışmanlığı Ajansı tarafından 2013 yılında gerçekleştirilen 'En İyi Küresel Markalar' raporunda üst üste 3'üncü kez dünyanın en çevreci markası seçilmeyi başardı." diye konuştu. Müşteri memnuniyetine dikkat çeken Akdağ, "Toyota tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de mutlak müşteri memnuniyeti anlayışını birinci sıraya yerleştirmiş bir markadır. İnsana saygı ve sürekli iyileştirme temelinde yüksek hedefler belirleyerek bu yoldaki çalışmalarımızı müşterilerimize sunuyoruz. Toyota Forever Kart bu uygulamalarımızdan biridir ve büyük avantajlar içermektedir." şeklinde konuştu.

Sivas Toyota Plaza Er Yönetim Kurulu Başkanı Memet Er ise Toyota'nın öncü bir marka olduğuna dikkat çekerek, "Tüm Toyota modelleri; tasarım, teknoloji, donanım ve konfor özellikleriyle fark yaratarak kendi sınıflarının üzerinde bir seviyeye çıkmıştır. 11'inci jenerasyonu Türkiye'de üretilen ve dünyada tüm zamanların en çok satılan otomobili ünvanını elinde bulunduran Toyota Corolla modeline olan ilgi sürekli artmakta ve bu durum pozitif olarak satışlara yansımaktadır." dedi. Konuşmaların ardından Toyota Plaza Er'deki yeni Auris Touring Sports, yeni Corolla, Auris, yenilenen Verso, RAV4, Yaris, Yaris Hybrid ve Prius Plug-in Hybrid'i tüm ayrıntılarıyla tanıtıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Toyota, Türkiye Turuna Sivas'tan Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement