Trabzon'da Sevgili Dehşeti: 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Trabzon'da Sevgili Dehşeti: 8 Yaralı

Trabzon'da sevgili dehşeti: 8 yaralıTRABZON'da kız arkadaşını bir kafede başkasıyla otururken gören 30 yaşındaki Ö. K. önce tartıştı, ardından tabancasını ateşledi.

11.03.2017 18:54

Trabzon'da sevgili dehşeti: 8 yaralı

TRABZON'da kız arkadaşını bir kafede başkasıyla otururken gören 30 yaşındaki Ö. K. önce tartıştı, ardından tabancasını ateşledi. Olayda 8 kişi yaralandı.

Olay Kemerkaya Mahallesi, Kunduracılar Caddesi'nde saat 16.50 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ö. K., bir kafede Ü.G. ile birlikte gördüğü kız arkadaşı K. K. ile tartışmaya başladı. Giderek büyüyen tartışma sonrası belinden ruhsatlı tabancasını çıkaran Ö.K., K.K. ve Ü.G.? nin bacaklarına doğru art arda ateş etti. K.K. ile Ü.G. yaralanırken, olay yerinden kaçmaya çalışan Ö.K., devriye gezen güven timleri tarafından etkisiz hale getirildi. Olay sırasında çevrede gezinen 6 kişi de seken kurşunlarla yaralandı. Yaralılar ambulansla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayda yaralanan 8 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada polis ekipleri, civarda bulunan iş yerlerinin güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Trabzon\'da Sevgili Dehşeti: 8 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon'da Sevgili Dehşeti: 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement