Muş'ta Trafik Kazasında Yaralanan Asker Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Muş'ta Trafik Kazasında Yaralanan Asker Hayatını Kaybetti

Muş'ta 2 askerin hayatını kaybettiği trafik kazasında ağır yaralanan Uzman erbaş Ali Akkoç tedavi gördüğü Muş Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

28.08.2015 11:24  Güncelleme: 11:52

Muş- Bingöl karayolu üzerindeki Köykent mevkisinde, uzman erbaş Hüseyin Özdemir yönetimindeki 46 F 6343 plakalı hususi otomobilin takla atması sonucu sürücüyle birlikte Orçun Yılmaz hayatını kaybetti, Ali Akkoç ise ağır yaralandı. Uzman erbaş Ali Akkoç tedavi gördüğü Muş Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

CENAZESİ DENİZLİ'YE GÖNDERİLECEK

Muş 49. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'nda düzenlenecek resmi törenle Orçun Yılmaz'ın Samsun'a, Hüseyin Özdemir'in Malatya'ya ve Ali Akkoç'un da Denizli'ye cenazelerinin gönderileceği bildirildi.

Muş\'ta Trafik Kazasında Yaralanan Asker Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Muş'ta Trafik Kazasında Yaralanan Asker Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • hilal: Halkı öldürmek icin mi? Ben hic sokaktaki halka zulmeden bi asker gormedim ne kafadasin 0 0 Yanıtla
  • vatansever: askerlerimiz laf atan soysuzlar oturunda bir düşünün ülke sizin yuzunuzden bu halde, size turkiyeyi versek yunanistanida isterziniz 0 0 Yanıtla
  • BenBoşHaberYapanlaraNİYAZİderim: Türkiye ve Türk milleti bunun gibi belalardan ve kazalardan ne zaman kurtulacak? Intihar olaylari ne zaman sona erecek? Cinayetler, tecavüzler ne zaman sona erecek? CEVAP : her iki taraf da düşünmeye başladı an...PEKİ : ne zaman ve nasıl düşünmeyi öğrenebiliriz? CEVAP: ??? 0 0 Yanıtla

Advertisement