Trafik Terörüne 4'ü Polis 6 Kurban - Son Dakika
Güncel

Trafik Terörüne 4'ü Polis 6 Kurban

Trafik Terörüne 4\'ü Polis 6 Kurban

Elazığ'da beton mikseri sivil polis aracına çarptı: 4'ü polis 6 kişi hayatını kaybetti.

04.11.2012 00:33  Güncelleme: 09:19

Elazığ Diyarbakır karayolunun 23. kilometresinde yol uygulaması yapan Elazığ Emniyet Müdürlüğü KOM şube personeli olduğu öğrenilen polisleri beton mikseri kamyonu çarptı. Kazada 4 Polis şehit olurken olay yerinde bulunan 2 sivil vatandaş da hayatını kaybetti.

Elazığ Valisi Muammer Erol ve Emniyet Müdürü Ayhan Buran olay yerine gelerek, kazayla ilgili bilgi aldı.

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Olay yerine gelen Elazığ valisi Muammer Erol görevli 4 Polis ile 2 sivil vatandaşın yaşamlarını yitirdiğini belirterek," Bir tır 'ın kontrolsuz şekilde arama yapan arkadaşlarımıa çarparak kaza meydana geldi. 4 Polis memuru 2 de vatandaş yaşamını yitirdi" diye konuştu.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu da olay yerinde kazadan dolayı üzgün olduklarını belirterek şehit olan polis memurlarının yakınlarına başsağlığı diledi.

HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Kazada ölenlerin polis memurları Murat Koç, Serkan Engin, Abdullatif Yavuz ve Taha Yasin Biçer şehit oldu. Aynı kazada çekici sürücüsü Fethi Tümer, beton mikseri sürücüsü Niyazi Çetin ile adı henüz öğrenilemeyen bir vatandaş da öldü. Yaralanan Ümit Kara isimli vatandaş Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Kaza yeri güvenlik çemberine alınırken, polis ve jandarma ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trafik Terörüne 4'ü Polis 6 Kurban - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement